Διανομή “ευλογημένων μήλων” στον Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Παραβόλας

Την προσεχή Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021, εορτή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στον Ιερό μας Ναό θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία και μετά την απόλυση θα διανεμηθούν προς ευλογία σε όλους τους πιστούς ευλογημένα μήλα όπου θα διαβαστούν με ειδική ευχή της Εκκλησία μας κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας.

Χιλιάδες είναι οι μαρτυρίες πιστών γυναικών που η Αγία Ειρήνη η Χρυσοβαλάντου εισάκουσε τις προσευχές τους και τις βοήθησε να τεκνοποιήσουν.

Τα μήλα της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου

Στους Ιερούς Ναούς, που εορτάζεται η μνήμη της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου γίνεται η Ευλόγηση των Μήλων, εις ανάμνησιν των τριών μήλων που δόθηκαν από τον Παράδεισο προερχόμενα, στην Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου. Λιτανεύονται τα μήλα μέσα στο Ναό και κατόπιν τοποθετούνται μπροστά στην Ιερά της Εικόνα -στο  ιερό θρονί της Αγίας Ειρήνης και διαβάζεται η ειδική ευχή και αγιάζονται. Η χάρη του Θεού τα μεταβάλλει σε άγια μήλα,τα οποία αν καταναλωθούν ύστερα από τριήμερη νηστεία και με πίστη, μπορούν να βοηθήσουν σε προβλήματα με ατεκνία, αλλά και σε άλλα προβλήματα υγείας. Υπάρχει καταγεγραμένο πλήθος τεκνοποιήσεων αλλά και κάθε είδος θαυμάτων.