Μεσολόγγι: Να ζητηθεί από το δημοτικό συμβούλιο η παραίτηση του δημάρχου προτείνει ο Τάκης Κοτσόργιος

Δημόσια πρόταση για σύγκληση δημοτικού συμβουλίου για να ζητηθεί η παραίτηση του δημάρχου Μεσολογγίου απευθύνει ο επικεφαλής του ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΛΙΤΩΝ, Τάκης Κοτσόργιος με αφορμή την επίθεση του δημάρχου Μεσολογγίου στον πρόεδρο των εργαζομένων του δήμου και αιτίες την αναποτελεσματικότητα που επιδεικνύει η δημοτική αρχή στο ζήτημα της διαχείρισης των σκουπιδιών αλλά σε ζητήματα του κάμπου των Οινιαδών.

Μια απόφαση που σύμφωνα με τον κ. Κοτσόργιο θα έχει πολιτικό και ηθικό συμβολισμό καθώς νομικά δεν μπορεί να υλοποιηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Οι συνθήκες πλέον επιβάλλουν ουσιαστικές αποφάσεις και ρήξεις πλέον στο σκηνικό που διαδραματίζεται στο δήμο Ι.Π.Μεσολογγίου. Μετά τις φυσικές καταστροφές στον κάμπο και το ζωτικής σημασίας πρόβλημα των σκουπιδιών που έχει άμεση σχέση με την υγεία των δημοτών, καθώς επίσης και την επίθεση του “δημάρχου” στον πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων του δήμου για άλλη μια φορά αναγκάζομαι δημόσια να ζητήσω από το σύνολο της αντιπολίτευσης την συγκέντρωση υπογραφών για την σύγκληση Δ.Σ με θέμα τις φυσικές καταστροφές και την διαχείριση του προβλήματος των σκουπιδιών που όπως είχαμε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό έχει αρχίσει και παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις.

Επίσης θα πρέπει το Δ.Σ να αποφασίσει κάτι που δεν είναι νομικά δεσμευτικό για τον <> αλλά είναι δεσμευτικό πολιτικά και ηθικά.

Θα πρέπει το Δ.Σ να αποφασίσει και να ζητήσει πλειοψηφικά από τον <> την παραίτηση του για να σωθεί ο δήμος.
Δεν είμαι σίγουρος αν ο λεγόμενος <> μπορεί να αντέξει μια τέτοια απόφαση γιατί έτσι θα εξευτελισθεί . Είναι ο μόνος τρόπος να προσφέρουμε μια σωστή υπηρεσία στους δημότες.
Ας το επιχειρήσουμε ……”

messolonghinews.gr