Ειρήνη Λαγούδη: «Δώσε μου τα Λεφτά, για να μην προδώσω τις βρωμοδουλειές σου»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη με την εισαγγελία Αγρινίου να θεωρεί πλέον ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Στο φως μάλιστα έρχεται σήμερα ένα ακόμα κίνητρο που οδήγησε τον δράστη ή τους δράστες στο να κόψουν το νήμα της ζωής της 43χρονης μητέρας.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη, Β. Ταουξής, αποκάλυψε ότι ο αδελφός της Ειρήνης στην κατάθεσή του στην εισαγγελέα πριν από λίγες μέρες μίλησε για ερωτικό και οικονομικό κίνητρο.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η μικρή κόρη της Ειρήνης τις τελευταίες μέρες πριν από το θάνατό της, άκουγε τηλεφωνικές συνομιλίες της μητέρας της, οι οποίες ήταν αρκετά έντονες.

«Δώσε μου πίσω τα λεφτά μου, αλλιώς θα βγάλω στη φόρα όλες τις βρωμοδουλειές σας», φέρεται να έλεγε η Ειρήνη Λαγούδη στο πρόσωπο που βρισκόταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Μάλιστα ο κ. Ταουξής εκτίμησε ότι αυτή η απειλή έκανε τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους της Ειρήνης να αποφασίσουν να τη σκοτώσουν.

Όπως είπε, η Ειρήνη Λαγούδη γνώριζε πολλά για τις παράνομες δραστηριότητες συγκεκριμένων προσώπων και πίστεψε ότι αν απειλούσε να τις αποκαλύψει θα έπαιρνε πίσω τα χρήματα που τους είχε δώσει.

Ενδεχομένως, η απόφαση αυτή να στάθηκε μοιραία για εκείνη και να αποτέλεσε έναν ακόμα λόγο που ήθελαν να της κλείσουν το στόμα.

Σύμφωνα με τον κ. Ταουξή, η έρευνα συνεχίζεται και πλέον έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου, το οποίο και αναμένεται τις επόμενες μέρες να κληθεί για να καταθέσει.

Έγινε το μνημόσυνο της Ειρήνης Λαγούδη – Ένας χρόνος από τη δολοφονία της

Τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένεια της Ειρήνης είναι αποφασισμένοι να βρουν την άκρη του νήματος από το κουβάρι της πολύκροτης αυτής υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή μέσα στο καμένο της αυτοκίνητο σε ερημική περιοχή μετά από δύο μέρες αναζητήσεων.

Αρχικά, οι αρχές έκαναν λόγο για αυτοκτονία, όμως όσο περνούσε ο καιρός στο φως της δημοσιότητας έρχονταν νέα στοιχεία που ανέτρεπαν το ενδεχόμενο αυτό. Η οικογένεια της Ειρήνης από την αρχή έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια και πλέον ο θάνατος της 43χρονης αντιμετωπίζεται ως τέτοια.

star.gr