27/02/2021 9:07

Έκλεισε κι ο Stavento- Η επίσημη ανακοίνωση

Τον ήθελαν… τον απόκτησαν! Έτσι στις αρχές της καινούργιας σεζόν θα πάρει θέση δίπλα από τους άλλους κριτές με σκοπό να βρουν την καλύτερη banda.
Όπως είχαμε αναφέρει πρώτοι στο Newsit τα στελέχη του EPSILON… πολιορκούσαν τον Μιχάλη Κουινέλη των STAVENTO για να είναι στην κριτική επιτροπή του καινούργιου talent show τους, του La Banda!

Οι υπογραφές έπεσαν και επίσημα πλέον ο σταθμός ανακοινώνει ότι

«Ο Μιχάλης Κουινέλης των STAVENTO, στο Epsilon TV και στην κριτική επιτροπή του La Banda!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται στο Epsilon Tv και από τη νέα σεζόν θα τον απολαύσουμε σε ένα ρόλο γνώριμο, αφού θα βρίσκεται στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του ολοκαίνουργιου, συναρπαστικού μουσικού talent show La Banda!

Με το δικό του μοναδικό τρόπο και με το απολαυστικό χιούμορ του, θα απογειώσει το show και θα βοηθήσει τα παιδιά του La Banda να δημιουργήσουν το επόμενο μεγάλο συγκρότημα.

Ο Μιχάλης, ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, πέρα από την εμπειρία που έχει σε μουσικά talent shows, είναι leader σε ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της χώρας, οπότε είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες του La Banda να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να φτάσουν στον στόχο τους».

Μετά λοιπόν τη «βασίλισσα της ποπ» -όπως αναφερόταν στην ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού- Ελένη Φουρέιρα τώρα επίσημα και ο Μιχάλης Κουινέλης παίρνει θέση στην κριτική επιτροπή , ενώ στην τρίτη καρέκλα θα είναι κι ο Onirama Θοδωρής Μαραντίνης. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο ώστε το «La Banda» να βγει στον αέρα στις αρχές της επόμενης σεζόν…!

newsit.gr