Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στο Αγρίνιο ο Ανδρέας Λοβέρδος – Επαφές με τοπικά στελέχη και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Στην Αιτωλοακαρνανία περιοδεύει σήμερα, ο υποψήφιος για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος.

Νωρίτερα ο κ. Λοβέρδος βρέθηκε σε Ναύπακτο και Μεσολόγγι, όπου τον υποδέχθηκαν οι υποστηρικτές, ενώ σειρά πήρε το Αγρίνιο, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με στελέχη, εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και μέλη της νομαρχιακής επιτροπής σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Την ίδια στιγμή παραχώρησε δηλώσεις στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ ενώ ακολουθεί η η κεντρική ομιλία του στο Παπαστράτειο Μέγαρο.

Η περιοδεία Λοβέρδου ολοκληρώνεται στην Αμφιλοχία όπου θα έχει πολιτική συζήτηση με φίλους στο cafe Βεργούλη.

Ο κ. Λοβέρδος συνοδευόμενος από τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, αναφέρθηκε στον σχεδιασμό του σχετικά με την ανάπτυξη της κεντροαριστεράς μιλώντας για το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος που θα γίνει και πάλι ένα δυναμικό κόμμα που δεν θα διεκδικεί την προσκόλληση του αλλά θα διεκδικεί να γίνει ρυθμιστής του μέλλοντος της χώρας.

Ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε εκτενώς στο προφίλ της υποψηφιότητας του, απαντώντας σε σειρά ερωτημάτων από εκπροσώπους των ΜΜΕ. Σχολίασε μάλιστα και θέματα με τοπικό ενδιαφέρον, όπως το φράγμα της Μεσοχώρας και την εκτροπή του Αχελώου.

Ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε στις αύξηση των ποσοστών του ΚΙΝΑΛ λέγοντας πως το κόμμα απέτυχε να εκφράσει αυτό που ουσιαστικά δικαιούνταν, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “προκρίνω την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ γιατί αυτό πλέον προκρίνεται δε συγκρίνεται.

Εκτενής αναφορές έγιναν για την πράσινη ενέργεια η οποία εξάλλου αποτελεί βασικό πυλώνα του προγράμματος του, καθώς και στα προβλήματα που προκαλεί και στην Αιτωλοακαρνανία το ζήτημα με τους δασικούς χάρτες.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επιπρόσθετα σχολίασε την ενδεχόμενη διενέργεια debates και την πληθώρα των υποψηφίων για την αρχηγία και τις διαφορές ανάμεσά τους, απαντώντας στο ενδεχόμενο συνεργασίας είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ είτε με τη ΝΔ.

Ξεκάθαρος ήταν αναφορικά με την εκτροπή του Αχελώου.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου: