Επιμένει ο πολύτεκνος αρνητής που δεν στέλνει τα παιδιά του στο σχολείο: «Επιβάλλουν στα παιδιά βασανισμό»

Ο αρνητής από τις Σέρρες, δεν στέλνει τα 4 από τα 6 παιδιά του στο σχολείο γιατί δε θέλει αυτά να ακολουθήσουν, τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Μιλώντας στο Livenews, είπε χαρακτηριστικά: «Επιβάλλουν στα παιδιά βασανισμό, δηλαδή χρήση μάσκας και self test. Δηλαδή ιατρικές πράξεις χωρίς τη συγκατάθεση τη δικιά μας και των παιδιών. Καταπατούνται τα δικαιώματα που έχουν».

Ο ίδιος είπε πως ούτε εκείνος κάνει τα self test και ότι έχει κάνει μηνύσεις σε καταστήματα για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Τα παιδιά του έχασαν τη σχολική χρονιά και το θέμα, έφτασε στην εισαγγελία.

Νωρίτερα, μιλώντας στην εκπομπή TLIVE, είχε πει ότι είναι δικαίωμά του και ότι «τα παιδάκια μας μέχρι να σταματήσουν αυτά με τα μέτρα θα κάτσουν στο σπίτι».

Όταν η Τατιάνα Στεφανίδου τού είπε ότι είναι υποχρεωτική η εκπαίδευση, ο ίδιος απάντησε: «Έχασαν την χρονιά τους, ενδιαφέρεστε εσείς πιο πολύ από εμένα για τα παιδιά μου; Μητέρα είστε, προσέξτε. Γιατί δεν βοηθάτε κανέναν άνθρωπο;»

Πάντως, η εισαγγελία αναμένεται να παρέμβει τις επόμενες μέρες, με την καθυστέρηση να οφείλεται στο γεγονός ότι οι εκπαιδευτικοί προσπάθησαν να πείσουν τους γονείς να στείλουν τα παιδιά στο σχολείο…

newsit.gr