Επιστροφή στα… βάσανα για τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού

Επιστροφή στα… βάσανα για τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού σήμερα και το TitormosNet ανακεφαλαιώνει παρουσίες και απουσίες.

Στην πρώτη του Παναιτωλικού, η οποία διεξήχθη κάτω κλίμα αισιοδοξίας και υπό ιδιαίτερη ένταση («γεμάτη», δίωρη προπόνηση) παρόντες ήταν οι μεγάλοι άτυχοι της περασμένης σεζόν, Λιάβας και Τσιγγάρας. Ο Άγγελος έχει επανέλθει σε πλήρεις ρυθμούς ενώ ο Γιώργος αναμένεται να είναι έτοιμος στα τέλη Αυγούστου.

Βέργος, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Ντουάρτε, Μαλής, Μελίσσας, Περέιρα στις… «επάλξεις». Καθυστέρησε η άφιξη του Μεντόσα λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό ενώ ο Χόρχε Ντίαζ έχει ειδική άδεια μέχρι τις 10 του μήνα, όποτε και θα ενσωματωθεί.


Παρόντες και οι νεαροί, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν δανεικοί την περασμένη σεζόν: Φυτόπουλος, Σκιαδάς, Παρδαλός, Καββαδίας, Στάθης και Χρήστος Μπελεβώνης, Σκόνδρας, Κοντογιάννης. Θα αξιολογηθούν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι.

«Πρώτη» με τα κιτρινομπλέ για τα νέα αποκτήματα, Χουχούμη, Λουί, Ροντρίγκεζ. Αύριο αναμένεται στο Αγρίνιο ο Τσιμπόλα ενώ τέλη εβδομάδας, ίσως και αρχές της επόμενης ο Φερνάντες.

Απόντες, τέλος ο Μεντίνα, ο οποίος βρίσκεται ακόμη σε άδεια και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αναζητηθεί ομάδα για δανεισμό, καθώς και οι Τσότσαλιτς και Καρασαλίδης, που έχουν ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζονται. Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει, σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο Μανθάτης όσο και ο Αζάντι.

titormosnet.gr