11/04/2021 15:17

Επίθεση με βιτριόλι: Α. Λύτρας στον “ΑΕΡΑ FM 99.5” – “Η έρευνα έχει επικεντρωθεί σε άτομα τα οποία θεωρούνται ύποπτα, ίσως έχουμε και νέα στοιχεία” (ηχητικό)

Λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την επίθεση με το βιτριόλι που είχε δεχθεί η Ιωάννα στην είσοδο της εργασίας της, η προσωρινά κρατούμενη ως δράστις της βίαιης ενέργειας, ομολόγησε και ζήτησε συγγνώμη τη Δευτέρα, ενώπιον του ανακριτή για την πράξη της.

Για την αντίδραση της Ιωάννας μίλησε στον “ΑΕΡΑ FM 99.5” και στη Νανά Θεοδωροπούλου ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας.

Όπως είπε ο κ. Λύτρας, η Ιωάννα, η οποία περνά μια μεγάλη δοκιμασία και ένα μαρτύριο, εξοργίστηκε όταν άκουσε την ομολογία της 35χρονης που της έριξε το βιτριόλι και δεν δέχτηκε την συγγνώμη της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ιωάννας, στόχος της κατηγορουμένης είναι η αλλαγή του κατηγορητηρίου, πράγμα δύσκολο αφού ανέφερε αόριστα ότι επιτέθηκε “για ένα προσωπικό ζήτημα” χωρίς να πει ποιο είναι αυτό και το σημαντικότερο από που προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό.

Ο κ. Λύτρας είπε πως πιθανότατα είχε συνεργό και αποκάλυψε πως τις επόμενες ημέρες ίσως έρθουν στην επιφάνεια νέα στοιχεία, αφού οι έρευνες συνεχίζονται και έχουν επικεντρωθεί σε κάποια άτομα τα οποία θεωρούνται ύποπτα.

Ακούστε τα όσα δήλωσε στον “ΑΕΡΑ FM 99,5″ ο κ. Λύτρας: