Επίθεση με βιτριόλι: Διεκόπη για τις 21 Οκτωβρίου η πολύκροτη δίκη

Στην προσωπική εμμονή λόγω της σχέση της με τον 40χρονο απέδωσε η 37χρονη κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, στις 20 Μαΐου 2020 στην Καλλιθέα. Όλα ξεκίνησαν όταν γνώρισε τον Ν., είπε στην απολογία της, η οποία ήταν σύντομη. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 21 Οκτωβρίου με την αγόρευση του εισαγγελέα.

Αρχικά, η 37χρονη ανέφερε ότι προμηθεύτηκε το βιτριόλι από έναν Πακιστανό ενώ είπε ότι η ιδέα της επίθεσης της μπήκε από μία τηλεοπτική εκπομπή. Νωρίτερα, οργισμένη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου την είχε ρωτήσει αν προτίθεται κατά την απολογία της να πει την αλήθεια, ενώ η δράστις είχε ζητήσει “συγγνώμη” από το θύμα, την οικογένειά του αλλά και τη δική της οικογένεια. Η συγγνώμη της αυτή προκάλεσε την αντίδραση του αδερφού του θύματος.

«Με κυρίευσε το αίσθημα της εκδίκησης. Μου έγινε εμμονή» ισχυρίστηκε η Έφη Κακαράντζουλα, ενώ η μητέρα της Ιωάννας Παλιοσπύρου άκουγε τις σοκαριστικές λεπτομέρειες κλαίγοντας με λυγμούς. Ο πρόεδρου του δικαστηρίου έφτασε στο σημείο να της δείξει φωτογραφίες του θύματος αμέσως μετά την επίθεση αλλά και μετά τις επεμβάσεις.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της απολογίας της 37χρονης, η Ιωάννα Παλιοσπύρου παρακολουθούσε την απολογία με προσοχή και κρατούσε σημειώσεις.

newsit.gr