ΕΠΟ και ΚΕΔ τιμούν τον Αγρινιώτη διαιτητή Κώστα Τσοπλάκο – Έσωσε ποδοσφαιριστή του οποίου γύρισε η γλώσσα στη διάρκεια αγώνα

Με ανακοίνωση οι ΕΠΟ και ΚΕΔ γνωστοποιούν ότι θα τιμήσουν τον Αγρινιώτη διαιτητή, Κώστα Τσοπλάκο για την σωτήρια επέμβασή του για ποδοσφαιριστή σε αγώνα της Α’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Κώστας Τσοπλάκος αντελήφθη έγκαιρα το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Καμαρούλας, Γιάννης Αριστόπουλος είχε καουτσούκ στο στόμα του και η γλώσσα του πήγε να γυρίσει. Με τις κινήσεις του και την ψυχραιμία του, έσωσε τη ζωή του.

Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ τον συγχαίρουν σε ανακοίνωσή τους και τονίζουν ότι τον επόμενο μήνα θα τιμηθεί.

Αναλυτικά:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας συγχαίρουν θερμά τον διαιτητή Κώστα Τσοπλάκο, ο οποίος έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή σε αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2021.

Η Κ.Ε.Δ/ΕΠΟ μάλιστα, πρόκειται να τιμήσει τον εν λόγω διαιτητή για την πράξη του, στη διάρκεια των σεμιναρίων διαιτησίας που θα διεξαχθούν εντός του επόμενου μήνα.

Ο διαιτητής Κώστας Τσοπλάκος έσωσε ποδοσφαιριστή του οποίου γύρισε η γλώσσα στη διάρκεια του αγώνα Αστέρας Καμαρούλας – ΑΕ Μεσολογγίου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Αντιλήφθηκε αμέσως το πρόβλημα και με την έγκαιρη παρέμβασή του στα πρώτα κρίσιμα δευτερόλεπτα επανέφερε τον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας».

titormosnet.gr