20/06/2021 10:55

Φωκάς Ευαγγελινός: Το κεφάλαιο Eurovision είναι πολύ σημαντικό για μένα

Καλεσμένος στην εκπομπή φλΕΡΤ ήταν σήμερα ο Φωκάς Ευαγγελινός. Μίλησε στην οικοδέσποινα της εκπομπής, Νάντια Κοντογεώργη, μεταξύ άλλων για τη ζωή και την καριέρα του, αλλά φυσικά και για τη Eurovision.

Το κεφάλαιο Eurovision είναι πολύ σημαντικό για μένα.

2005 με Παπαρίζου
Για τη συμμετοχή της Ελλάδας το 2005 είπε πως ήταν από τα πιο συγκινητικά πράγματα που του έχουν συμβεί. «Αισθάνθηκα πολύ περήφανος. Στην αρχή ήταν δύσκολα τα πράγματα, δεν το πίστευα. Αυτό το κορίτσι είχε τη φωνή, το εκτόπισμα και τη λάμψη».

2021 με Στεφανία
Ο Φωκάς Ευαγγελινός είναι ο άνθρωπος που επιμελήθηκε τη σκηνική παρουσία της Stefania στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η Stefania είναι ένα όμορφο πλάσμα πραγματικά που έχει πολλά όμορφα στοιχεία και σκηνικά και φωνητικά.

Πιστεύω πολύ στην ομάδα. Τίποτα δεν γίνεται από έναν άνθρωπο, γι’αυτό είχαμε την επιτυχία με την Έλενα και εύχομαι να έχουμε μια όμορφη βραδιά και με τη Stefania.

Σχετικά με το τι θα δούμε επί σκηνής στο Ρότερνταμ με τη Stefania ήταν λακωνικός και το μόνο που αποκάλυψε ήταν πως θα είναι μια όμορφη παρουσία δίχως να θέλει να δημιουργήσει προσδοκίες. «Εγώ περνάω καλά μ’ αυτό που βλέπω».

Εμπνέομαι από τον ίδιο τον άνθρωπο, εμπνέομαι από τον καλλιτέχνη.

Γενικά για τη Eurovision
Στη Γιουροβίζιον ο Φωκάς Ευαγγελινός είπε ότι έχει μια πολύ όμορφη ομάδα, αναφερόμενος στον Ηλία Κοκοτό και τον Δημήτρη Κοντόπουλο.

Δεν υπάρχει κάποια συνταγή. Πρέπει να έχεις κάτι στο μυαλό που να το μεταδώσεις μέσα σε 3 λεπτά. Πρέπει να έχει μια αρχή, μέση και τέλος. Πάντα υπάρχει μια ιστορία πίσω απ’ αυτά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα.

Είναι τηλεοπτικό γεγονός. Θα με εμπνεύσει ο στίχος, η μουσική, αλλά καμιά φορά θα φέρω και προσωπικά μου βιώματα.

ogaegreece.com