Αγρίνιο – 700 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα τα Χριστούγεννα- Ο Δήμος πρέπει να βοηθήσει λένε “ενεργοί δημότες”

Μπορεί η πόλη του Αγρινίου να είναι φωταγωγημένη σε κεντρικά σημεία, όμως δεν είναι λίγα τα σπίτια που είναι βυθισμένα στο σκοτάδι

Κοντά στους 700 Αγρινιώτες είναι αυτοί που στερούνται ένα από τα βασικά κοινωνικά αγαθά, το ρεύμα και το σημαντικότερο είναι πως και τις γιορτινές μέρες θα είναι χωρίς ρεύμα. Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, άλλοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή κάποιοι άλλοι απλά αδυνατούν να καταβάλλουν το ποσό που χρωστούν. Μπροστά σε αυτή λοιπόν την κατάσταση σήμερα το πρωί μέλη της Δημοτικής Κίνησης Αγρινίου, «Ενεργοί Δημότες» συναντήθηκαν με το Διευθυντή της ΔΕΗ στο Αγρίνιο, Κραγκαρη Αριστομένη για τα νοικοκυριά που θα κάνουν Χριστούγεννα χωρίς ρεύμα, αλλά και προκειμένου να αποτραπεί η οποιαδήποτε νέα διακοπή στην ηλεκτροδότηση.

Ο Διευθυντής, όπως δήλωσε το μέλος της Δημοτικής Κίνησης Αγρινίου, Ανδρέας Καραγιάννης στη Νανά Θεοδωροπούλου στον aeras fm 99.5, η ΔΕΗ έδειξε να κατανοεί την κατάσταση και είπε ότι δεν θα προχωρήσει σε διακοπές στην ηλεκτροδότηση τις γιορτές και αναφορικά με την επανασύνδεση των νοικοκυριών που είναι χωρίς ρεύμα, θα μπορούσε να βοηθήσει ο Δήμος Αγρινίου καταβάλλοντας ένα μικρό ποσοστό. “Καλός ο στολισμός αλλά και οι συναυλίες αλλά καλύτερα θα ήταν αυτές τις μέρες ο δήμος να φωταγωγούσε αυτά τα σπίτια” ανέφερε ο κ.Καραγιάννης.