Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Οι βραδινές βόλτες τους στη Μύκονο

Η σχέση τους μετρά πια αρκετό καιρό για να νιώθουν και οι δύο άνετα να κυκλοφορούν μαζί χωρίς να φοβούνται τα φωτογραφικά φλας ή τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού κάνουν ολοένα και πιο συχνά δημόσιες εμφανίσεις επιβεβαιώνοντας το πόσο ερωρευμένοι είναι. Οι δύο ηθοποιοί πέρασαν μάλιστα μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές κάνοντας tour στην Ευρώπη.

Μετά τις ξεχωριστές στιγμές που πέρασαν στο εξωτερικό αποφάσισαν να κάνουν και μία μικρή απόδραση στα ελληνικά νησιά. Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε τη Μύκονο για να απολαύσει στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με την παρέα του. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε σε βραδινή τους έξοδο στα γραφικά σοκάκια του κυκλαδίτικου προορισμού.
Ανανεωμένοι, μαυρισμένοι και με πολύ καλή διάθεση έκαναν τον περίπατό τους στο νησί των Ανέμων, λίγο πριν επιστρέψουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και στα γυρίσματα των σειρών όπου και πρωταγωνιστούν.Η Κατερίνα Γερονικολού συμμετέχει στο «Τατουάζ» ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έλα στη θέση μου» που προβάλλονται και οι δύο από τον Alpha.

tlife.gr