13/04/2021 17:08

Γιατί δεν μιλούσε για δύο χρόνια με τον πατέρα του ο Νάσος Παπαργυρόπουλος

Για τη σχέση με τον πατέρα του Αργύρη Παπαργυρόπουλο μίλησε ο πρώην παίκτης του Survivor, Νάσος. Ανοίγοντας την καρδιά του στην εκπομπή Dot αναφέρθηκε στο «διάλειμμα» των δύο χρόνων κατά το οποίο δεν μιλούσε με τον πατέρα του.

«Ο πατέρας μου ήταν πολύ δυνατός ως χαρακτήρας. Όσο ήμουν μικρότερος έφερνα αντιστάσεις. Επέβαλε και κάπως τη γνώμη του, όπως και οι περισσότεροι πατεράδες. Στο Survivor είχα ζητήσει συγγνώμη στην επικοινωνία. Πολλές φορές βλέπουμε τα πράγματα πιο σοβαρά από ότι είναι. Και δεν βλέπουμε τα πραγματικά σοβαρά πράγματα. Έχουμε τους γονείς μας που μας αγαπάνε περισσότερο από όλους και δεν ξέρεις για πόσο θα τους έχεις. Και δεν ξέρεις και τι ξημερώνει. Για ένα πταίσμα να κρατήσεις κακία και να μη μιλάς στον άνθρωπο που σε αγαπάει περισσότερο από όλους είναι ανόητο. Εγώ αυτό το κατάλαβα μέσα στο Survivor» είπε.

Και πρόσθεσε: «Πάντα έδινα αναβολές. Έλεγα θα το κάνω μετά, ή θα τα βρούμε μετά. Πριν μπω στο Survivor μιλούσαμε, απλά είχαμε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα γύρω στα δύο χρόνια χωρίς να μιλάμε. Ήμουν Ελλάδα περισσότερο, αλλά και Αμερική. Είχαμε έρθει σε ρήξη και επαγγελματική και προσωπική. Γιατί αυτά τα δύο καμιά φορά συγχέονται».

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος περιέγραψε πως δούλευε σε διάφορα πόστα στα μαγαζιά του πατέρα, κάτι που σταμάτησε όταν ήρθαν σε ρήξη. «Και οι δύο φταίγαμε, απλά εγώ έφταιγα παραπάνω. Έπρεπε να έχω σκεφτεί ότι αυτός ο άνθρωπος έχει τόσο ισχυρό χαρακτήρα που δεν μπορεί από ένα παιδί 17-25 χρονών να δεχτεί μια διαφορετική άποψη. Εκεί έκανα το λάθος. Έπρεπε να καταλάβω ότι θα έπρεπε να αλλάξω εγώ ή ο τρόπος για να καταλάβει τα πράγματα για να γίνει διαφορετικός» είπε.

«Είχα και εγώ μια φοβία για το πως θα με αντιμετωπίσει ο πατέρας μου μετά από τόσο καιρό, λίγο σαν τον άσωτο υιό. Κάποια στιγμή βρήκα το θάρρος και λέω μέχρι εδώ είναι τελείωσε, θα πάω να τον βρω. Και από εκεί τα βρήκαμε και δεν ξανατσακωθήκαμε», ανέφερε και πρόσθεσε: «Τα χρήματα είναι μια ευκολία, αλλά δεν φέρνουν την γαλήνη».