Γιώργος Καραμίχος: Δέχομαι φλερτ και από άνδρες και από γυναίκες

Ο Γιώργος Καραμίχος μιλά για την πανδημία, τους ρόλους του στην τηλεόραση, ενώ αναφέρεται και στο φλερτ που δέχεται στα social media.

Η εκπομπή Happy Day βρήκε τον Γιώργο Καραμίχο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και συνομιλησε μαζί του. Ο ηθοποιός σχολίασε εμμέσως τις αποφάσεις γύρω από την διαχείριση του κορωνοϊού « Η παράσταση είναι εξαιρετική. Τρία παιδία που σκίζουν, τρέξτε να την δείτε, μη τυχόν και ξανακλείσουν τα θέατρα γιατί κλείνουν τα θέατρα και ανοίγουν τις εκκλησίες εδώ»

Ο ηθοποιός μίλησε ακόμη για τους ρόλους που έχει παίξει στο παρελθόν:

«Πολλές φορές προχωράω και μου φωνάζουν “Ε, αστυνόμε” αλλά στο παρελθόν με έχουν φτύσει για ρόλους μου στον δρόμο. Με είχαν φτύσει για τον ρόλο μου στο “Καφέ της Χαράς” αλλά και για αυτόν στη “Λένη”. Εκεί είχα παίξει το σπίτι μου στα χαρτιά και ήρθε μια κυριά στο δρόμο και με έφτυσε. Δίκιο είχε!»

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν δέχεται φλερτ από γυναίκες στη ζωή του ή στα social media, ο Γιώργος Καραμίχος απάντησε: «Γιατί ρωτάτε συγκεκριμένα από γυναίκα και όχι από γυναίκα και άνδρα, στις εποχές που ζούμε… Ας ξεκινήσουμε ν’αλλάζουμε το διάλογο».

real.gr