Γλυκά Νερά: Ανατροπή με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που δολοφόνησε τη νεαρή Καρολάιν τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου στα Γλυκά νερά, αποφάσισαν να μη ζητήσουν τη συνεπιμέλεια της μικρής εγγονής τους.

Συγκεκριμένα, στις 7 Οκτωβρίου, είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο που θα λάβει απόφαση για το ποιος θα έχει την οριστική επιμέλεια για τη μικρή κόρη του ζευγαριού. Υπενθυμίζεται ότι μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου για την δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά, η Εισαγγελία Ανηλίκων έδωσε την προσωρινή επιμέλεια της ανήλικης στην οικογένεια της άτυχης Καρολάιν, ενώ αφαίρεσε τη γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας από τον 33χρονο συζυγοκτόνο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Αναγνωστόπουλο μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, τονίζοντας πως «στο δικαστήριο δεν πρόκειται να αντιδικήσουμε με τους γονείς της Καρολάιν» και πως οι γονείς του συζυγοκτόνου αποφάσισαν να αποσύρουν το αίτημα συνεπιμέλειας με τους γονείς της Καρολάιν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς συναντήθηκαν στην Αλόννησο, ενώ το καλοκαίρι οι γονείς του Αναγνωστόπουλο μετακόμισαν στο νησί, όπου ζουν οι γονείς της Καρολάιν, ώστε να μπορούν να βλέπουν την εγγονή τους.

Οι δύο οικογένειες διατηρούν καλές σχέσεις, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι γονείς της Καρολάιν φέρονται να έχουν επιτρέψει στους γονείς του Αναγνωστόπουλου να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν, πέρα από τις οδηγίες του δικαστηρίου.

newsit.gr