13/04/2021 0:28

Η ανάρτηση φωτιά της Άννας Μαρίας Βέλλη για το Survivor

Η Άννα-Μαρία Βέλλη που προκάλεσε θόρυβο με τη συμμετοχή της στο Survivor, με το που γύρισε, έκανε μια ανάρτηση στην οποία απαντά για όλα!

Όλο το survivor όπως το βίωσα εγώ, αυτή η φωτογραφία.

Ναι το survivor στο τέλος της μέρας είναι ένα παιχνίδι. Ναι η πείνα και ο εγκλεισμός είναι σοκαριστικό, πόσο μπορεί να κάνει την τρίχα τριχιά. Όμως πίστευα πάντα και εξακολουθώ να πιστεύω πως αν είσαι ακέραιος στις απόψεις σου κανένα παιχνίδι και καμία πείνα δεν μπορεί να σε αλλάξει. Γι’ αυτο και πάνω από κάθε παιχνίδι βάζω τους φίλους μου, εκείνους που μου στάθηκαν όταν έπεφτα, εκείνους που μου δώσανε μπουκιά από το φαγητό τους που, εδώ που τα λέμε, δεν ήταν πολύ. Εκείνους που όταν όλοι οι άλλοι θεωρούσαν πως οι γυναίκες δεν πρέπει να λένε και πολλά , υποστήριζαν την θέση μου με νύχια και με δόντια. Εκείνους που μέσα σε ένα συρφετό μισογυνισμού και συγκαλυμμένου σεξισμού στάθηκαν ισάξια απέναντι μου, εκείνους που δεν φοβήθηκαν να κλάψουν επειδή «οι άντρες δεν κλαίνε» , εκείνους που δεν φοβήθηκαν να αγκαλιάσουν και να φιλήσουν επειδή έχουν μάθει να αγαπάνε και έχουν πάρει αγάπη και είναι ικανοί να την δώσουν πίσω. Παιχνίδι είναι τα αγωνίσματα. Η φιλία όμως είναι πάνω από κάθε παιχνίδι.

Συγγνώμη που μακρηγόρησα. Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη. Ευχαριστώ και για όλα τα κακα μηνύματα, κάποια με κάνουν καλύτερη. Σημασία έχουν οι δικοί μας άνθρωποι.αυτοί που μας ξερουν. Αυτοί που μας στηρίζουν με τα λάθη μας και τα σωστά μας. Κρατάω την εμπειρία, τους δυο φίλους μου, το αίσθημα της πείνας, τα γέλια, τα κλάματα. Δεν μετανιώνω τίποτα και θα το ξανά έκανα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Υγ.Συγγνώμη που δεν γύρισα την μπιφτεκα για να πάω πιο μακριά I regret nothing ??

Υγ2. ΑΟΥ ΑΟΥ ΑΟΥ