11/05/2021 14:38

Η ανατροπή στο Survivor 2 που έφερε στην αποχώρηση Εύη και Αγόρου

Mία μεγάλη ανατροπή επιφύλαξε το 100ο επεισόδιο του Survivor 2. Οι μαχητές μετά από ένα σερί νικών έχασαν τον σημαντικότερο ίσως αγώνα, αυτόν της ασυλίας. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι αν και αρχικά οι Διάσημοι προηγήθηκαν με 4-1, στη συνέχεια το σκορ έγινε 7-7 και οι ομάδες έφτασαν στο 9-9 όπου η Μελίνα και ο Χάρης πήραν τον τελευταίο πόντο απέναντι στην Εύη και τον Νικόλα.

Στον αγώνα ατομικής ασυλίας επικράτησε ο Πάνος. Στο συμβούλιο ομόφωνα οι Διάσημοι είπαν ότι η Εύη είναι η πιο δυνατή παίκτρια των Μαχητών. Η κάλπη όμως έβγαλε ομόφωνα προτεινόμενη την Εύη με την ψήφο όλων των αγοριών των Μαχητών.

Ο Πάνος που είχε την ατομική ασυλία εκθείασε τον Νικόλα και με το επιχείρημα ότι δεν θα φύγει, τον πρότεινε για αποχώρηση από το Survivor 2.

Έτσι το πιο σημαντικό παιχνίδι της εβδομάδας κέρδισαν οι Διάσημοι του Survivor 2, καθώς πήραν τη νίκη στον αγώνα ασυλίας. Οι κόκκινοι εξασφάλισαν την παραμονή τους για τουλάχιστον μία εβδομάδα, ενώ οι Μαχητές από την άλλη θα αποχωριστούν έναν συμπαίκτη τους.

Το σκορ ήταν 9-9 και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στο τελευταίο διπλό παιχνίδι. Μελίνα Μεταξά και Χάρης Γιακουμάτος εναντίον Εύης Σαλταφερίδου και Νικόλα Αγόρου.