20/06/2021 6:39

Η απόφαση του Θανάση στο “Deal για 2” εξόργισε τη σύντροφό του – «Γιατί δεν με ακούς;»

H εβδομάδα έκλεισε με Deal για 2! O Θανάσης από το Αγρίνιο και η Ελευθερία από τη Θήβα θα αρραβωνιαστούν τον Μάρτιο και χρειάζονται χρήματα για τον γάμο και τη μελλοντική τους οικογένεια. Επέλεξαν το κουτί με το Νο22 για να τιμήσουν την επέτειο της σχέσης τους.

Πήγαν με συγγενείς και φίλους στο Deal, προκειμένου να «τα βάλουν» με τον Τραπεζίτη και να νικήσει η αγάπη τους. Οι δυο τους διαφώνησαν αρκετά για τις επιλογές κουτιών, αλλά και για τις αποφάσεις που έπρεπε να πάρουν ακούγοντας τις προσφορές του Τραπεζίτη.

Τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά, καθώς από την αρχή άρχισαν να φεύγουν τα μεγάλα ποσά και λίγο πριν το φινάλε είχαν μείνει με τα εξής ποσά: 100, 2.000 και 3.000 ευρώ. Η προσφορά του τραπεζίτη ήταν 1.600 ευρώ και ο Θανάσης πήρε την πρωτοβουλία να χτυπήσει τρεις φορές το κουτί.
Για καλή του τύχη, τα 100 ευρώ έφυγαν από το παιχνίδι κι έμειναν μέσα οι 2.000 και 3.000 ευρώ. Ο τραπεζίτης πήρε τηλέφωνο και τους πρόσφερε 2.600 ευρώ. Εκείνη τη στιγμή, η Ελευθερία είπε να δεχτούν την προσφορά, αλλά ο Θανάσης χτύπησε τρεις φορές το κουτί, αφήνοντας άφωνη την σύντροφό του: «Γιατί δεν με ακούς;».

Η Ελευθερία, τελικά, είχε δίκιο, καθώς το τελευταίο κουτί που άνοιξαν είχε μέσα τις 3.000, ενώ το δικό τους τις 2.000 ευρώ.
Ο Θανάσης και η Ελευθερία, λοιπόν, έφυγαν από το Deal με 2.000 ευρώ στην τσέπη.

zappit.gr