17/04/2021 0:03

Η Κατερίνα Γερονικολού απαντά για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η σχέση της Κατερίνας Γερονικολού με τα media σε γενικές γραμμές είναι καλή, αν και κάποια δημοσιεύματα την έχουν στενοχωρήσει. Όπως λέει η ίδια στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα: «Έχει τύχει να στενοχωρηθώ από πράγματα που έχω διαβάσει, ακόμα και σε συνεντεύξεις που έχω δώσει και αποδόθηκαν με διαφορετικό τρόπο. Με διακρίνει μια υπερευαισθησία. Ίσως δεν θα έπρεπε να τα παίρνω όλα τις μετρητοίς. Πολλές φορές ο συνεντευξιαζόμενος μπορεί να μη θέλει να αναφερθεί σε κάποιο προσωπικό θέμα και ο δημοσιογράφος να επιμένει. Πριν από τρεις μήνες πίστευα πως ορισμένα προσωπικά μου δεδομένα θα μπορούσα να τα προστατέψω από τα ΜΜΕ. Σήμερα σου λέω με σιγουριά πως αν σε βάλουν στο μάτι, δεν μπορείς να διαφυλάξεις τίποτα».

Πριν από τρεις μήνες κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με τον ηθοποιό Γιάννη Τσιμιτσέλη. Μάλιστα, συγκεκριμένο έντυπο δημοσίευσε φωτογραφίες από παπαράτσι που έδειχναν την Κατερίνα να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του ηθοποιού και την αμέσως επόμενη μέρα η φημολογούμενη σχέση τους έγινε αντικείμενο σχολιασμού σε πρωινές εκπομπές αλλά και sites στο Διαδίκτυο. Για ποιο λόγο γίνεται τόσος ντόρος, από τη στιγμή που μιλάμε για δυο ελεύθερους ανθρώπους; Μήπως τελικά, αν το παραδεχόταν δημόσια, να μην είχε συμβεί όλο αυτό;

«Θέλω να έχω την πρωτοβουλία να αποφασίσω εγώ πότε θα μιλήσω δημόσια και τι θα πω. Δεν πρόκειται να πω ψέματα, ούτε να κοροϊδέψω κανέναν. Δεν μπορεί, όμως, να αποφασίζουν άλλοι για μένα και τη δική μου ζωή. Ένιωσα πως πλέον δεν ανήκε σε μένα η πρωτοβουλία για κάτι που με αφορά, αλλά σε άλλους. Είμαι εννιά χρόνια στο χώρο και δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο. Δεν στενοχωρήθηκα, δεν έκλαψα, αλλά αισθάνθηκα πως έχασα τον έλεγχο των πληροφοριών, κάποιες εκ των οποίων ήταν λανθασμένες και στο περίπου. Προς το παρόν, δεν νιώθω την ανάγκη να μιλήσω» εξομολογείται η Κατερίνα Γερονικολού.

zappit.gr