Η οργή της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Έφη: Εσύ τι κοιτάς;

Ήταν η μοναδική κουβέντα που είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι πριν από 16 μήνες στην Καλλιθέα. Μετά, ξεκίνησε να περιγράφει τις δραματικές στιγμές των τελευταίων μηνών.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο δικαστήριο λίγο πριν από τις 09:00 το πρωί της Πέμπτης (30.09.2021). Η κατάθεσή της «άνοιξε» ουσιαστικά την ακροαματική διαδικασία για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στις 20 Μαΐου του 2020 στην Καλλιθέα.

Λίγα λεπτά μετά και ενώ λίγοι περίμεναν πως αυτό θα γινόταν, στο δικαστήριο έφτασε και η γυναίκα που της άλλαξε για πάντα τη ζωή. Μπήκε στην αίθουσα λίγο πριν το θύμα ξεκινήσει την κατάθεσή του. Δεν κοίταξε στιγμή της Ιωάννα στα μάτια. Κοιτούσε μόνο ευθεία ή κάτω.

«Μη νιώσεις άσχημα αν συγκινηθείς, δεν πειράζει, είναι ανθρώπινο» είπαν στην Ιωάννα, όταν η κατηγορούμενη μπήκε στην αίθουσα, τόσο η μητέρα της όσο και ο ένας από τους συνηγόρους της, Νίκος Αλεξανδρής.

Έχοντας πίσω της την γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι, η Ιωάννα διατήρησε, όσο μπορούσε, την ψυχραιμία της. Λίγο πριν ανέβει στο βήμα, κοίταξε επίμονα την κατηγορούμενη, όταν εκείνη θέλησε να αλλάξει θέση, λέγοντάς της: «εσύ τι κοιτάς;».

Η 37χρονη, που κάθεται με τέσσερις αστυνομικούς, αποφεύγει να κοιτάξει το θύμα της, όσο καταθέτει.

Στην κατάθεσή της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έσπασε και δάκρυσε όταν περιέγραφε τις δραματικές στιγμές μετά την επίθεση και στο νοσοκομείο. Τις δυσκολότερες μέρες της ζωής της, όπως είπε.

newsit.gr