02/03/2021 8:51

Ικανοποίηση και στον εμπορικό κόσμο του Αγρινίου για το άνοιγμα των καταστημάτων (ηχητικό)

Κάλεσμα στους καταναλωτές να στηρίξουν τα καταστήματα του Αγρινίου, απηύθυνε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, Σωκράτης Κωστίκογλου, μέσω του «Aeras Fm 99,5» όπου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Αγγελόπουλου.

Ο κ. Κωστίκογλου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι επιχειρήσεις του Αγρινίου είναι έτοιμες και έχουν προμηθευτεί ποσότητες εμπορευμάτων τα οποία θα διαθέσουν σε χαμηλές τιμές από την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, όπου υπενθυμίζεται ότι θα ανοίξει με κανόνες το λιανεμπόριο, εν μέσω μάλιστα εκπτώσεων.

Τα μαγαζιά θα λειτουργήσουν τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ενώ οι καταναλωτές θα έχουν 2 ώρες προθεσμία από την ώρα που έστειλαν το SMS μετακίνησης ώστε να ολοκληρώσουν τα ψώνια τους.
Ο εμπορικός κόσμος της περιοχής υποδέχθηκε θερμά τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για την εκκίνηση του λιανεμπορίου. Παράλληλα βέβαια, θεωρούν αδιαπραγμάτευτο ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων που έχουν πληγεί και να διευρυνθούν τόσο τα ευρωπαϊκά όσο και τα εθνικά μέτρα, που θα αποτρέψουν λουκέτα και θα διατηρήσουν την κοινωνική συνοχή.

Ακολουθεί το ηχητικό με τις δηλώσεις του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, Σωκράτη Κωστίκογλου: