08/03/2021 7:36

Καινούργιο Citroen πιο εύκολα

Η εφευρετικότητα χαρακτηρίζει τη Citroen. Η γαλλική μάρκα έχει εφεύρει καινοτόμες τεχνολογίες και διατάξεις που αναβαθμίζουν την ασφάλεια και την άνεση.

Του Σπύρου Ρέκκα
Τώρα, όμως, που έχει σκιάσει τα πάντα το δεύτερο, ισχυρότερο και πιο επικίνδυνο κύμα της πανδημίας, η γαλλική φίρμα αναζητά τρόπους για να διευκολύνει τον υποψήφιο αγοραστή και να υποστηρίξει τον κάτοχο μεταχειρισμένου αυτοκινήτου που αναζητά μια αξιόλογη επιλογή για το νέο του αυτοκίνητο.

Η ελληνική αντιπροσωπεία, μέλος του ομίλου Συγγελίδη, δημιούργησε μια καινοτόμο υπηρεσία η οποία διευκολύνει όλα τα μέρη και κάνει παιχνίδι την απόκτηση ενός ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου με συνοπτικές διαδικασίες. Σε λιγότερο από ένα μήνα θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα, έστω και με περιορισμούς, ενώ όσοι έχουν αποκτήσει το καινούργιο τους Citroen θα έχουν έναν ακόμη λόγο για να χαμογελούν, οδηγώντας ένα ασφαλές και άνετο αυτοκίνητο.

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα Citroen Reverse Sales έχει δύο κύριους άξονες που ανταποκρίνονται στις νέες συνθήκες. Ο πρώτος άξονας είναι η πώληση του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από τον ιδιοκτήτη του για να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή τιμή πώλησης, χωρίς την παρέμβαση τους εμπόρου και την απώλεια του κέρδους που δικαιούται ο έμπορος. Ο δεύτερος άξονας στηρίζεται στις δυνατότητες του ραγδαίως αναπτυσσόμενου ηλεκτρονικού εμπορίου στη γαλλική φίρμα.

Από το σπίτι ή από το γραφείο ο υποψήφιος αγοραστής ξεκινά τη διαδικασία αναζήτησης του καινούργιου αυτοκινήτου. Ενημερώνεται από το επίσημο site της μάρκας για κάθε λεπτομέρεια. Αφού επιλέξει το μοντέλο, η επόμενη κίνησή του είναι να ενημερωθεί για τη διαθεσιμότητα (κινητήρας, κιβώτιο, χρώμα, εξοπλισμός) και να προχωρήσει στο κλείσιμο του αυτοκινήτου. Ο επίσημος έμπορος που θα τον εξυπηρετήσει αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία των εγγράφων και των πληρωμών. Σε λίγες ημέρες το καινούργιο αυτοκίνητο θα βρίσκεται έξω από το σπίτι του νέου ιδιόκτητη. Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα ονομάζεται: CITROËN CARSTORE https://carstore.citroen.gr/

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα Citroen Reverse Sales περιλαμβάνει όλη την γκάμα των μοντέλων της μάρκας, C1, C3, SUV C3 Aircross, C4 Cactus, Berlingo και SUV C5 Aircross. Υποστηρίζεται από νέες μειωμένες τιμές έως και 3.500 ευρώ. Αρχικές τιμές πώλησης χωρίς τις εκπτώσεις του προωθητικού προγράμματος C1 (12.140 ευρώ), C3 (13.500 ευρώ), SUV C3 Aircross (17.250 ευρώ), C4 Cactus (17.790 ευρώ), Berlingo (19.850 ευρώ) και SUV C5 Aircross (25.000 ευρώ).