Κικίλιας: Ο εμβολιασμός ο μόνος τρόπος για να μην έχουμε 4ο κύμα

Νέο σαφές μήνυμα στέλνει ο Βασίλης Κικίλιας. Ο υπουργός Υγείας τονίζει ότι «ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος για να πάρουμε πίσω τις ζωές μας».

Σε άρθρο του στην εφημερίδα «Βραδυνή» ο Βασίλης Κικίλιας διαπιστώνει, παράλληλα, ότι οι εμβολιασμοί προχωρούν με ταχείς ρυθμούς και τα εμβόλια που έρχονται μπαίνουν κατευθείαν στις εμβολιαστικές γραμμές.

Υπογραμμίζει, επίσης, ότι οι πολίτες άνω των 60 ετών είναι πλέον εμβολιασμένοι σε ποσοστό άνω του 70% – 75%. «Εμβολιάστηκαν στην συντριπτική τους πλειονότητα οι ευπαθείς ομάδες, οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη».

Ο υπουργός Υγείας τονίζει ότι, ακόμη, ότι «ο εμβολιασμός είναι μόνος δρόμος για να βγούμε από την πανδημία, ο μόνος τρόπος για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω. Όλη η αυτή προσπάθεια, όλες αυτές οι θυσίες που κάναμε τους τελευταίους 15 μήνες, δεν πρέπει να πάνε στράφι…

… Τώρα που η πλατφόρμα εμβολιασμών είναι ανοιχτή για όλες τις ηλικιακές ομάδες, πρέπει όλοι να κλείσουν άμεσα ραντεβού και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να έχουμε καταφέρει να χτίσουμε το αναγκαίο τείχος ανοσίας», κατέληξε στο άρθρο του ο Βασίλης Κικίλιας.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ