ΜΕΘ Παίδων Ρίου: Αισιοδοξία για το δύο μηνών βρέφος από το Αγρίνιο που διασωληνώθηκε με κορωνοϊό – Βελτίωση στην οξυγόνωση του μικρού Νεκτάριου (VIDEO)

Αισιόδοξα είναι τα νέα για το δύο μηνών μωράκι που πολεμά γενναία τον κορονοϊό στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.news, οι γιατροί του μείωσαν την παροχή οξυγόνου αφού δείχνει να ανταποκρίνεται στη θεραπεία.

Το βρέφος από το Αγρίνιο διαγνώστηκε με κορονοϊό πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του γρήγορα επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και να διασωληνωθεί το απόγευμα της Πέμπτης.

Το αγοράκι προέρχεται από οικογενειακό περιβάλλον όπου όλα μέλη είχαν νοσήσει με κορονοϊό και σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχαν εμβολιαστεί.

“Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει, όπως όλα τα παιδάκια που βγήκαν νικητές, έτσι θα βγει και εκείνος νικητής στο τέλος”, δήλωσε στο tempo24.news ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ Ανδρέας Ηλιάδης.

tempo24.news