04/03/2021 9:00

«Μου έριχνε φάρμακο στο φαγητό για να ελέγχει το μυαλό μου», λέει ο μητροκτόνος της Ν. Σμύρνης

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η νέα οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη, όπου 38χρονος σκότωσε με 38 μαχαιριές τη μητέρα του και επί τρεις ημέρες καθόταν δίπλα στη σορό της.

Η ανθρωποκτονία αποκαλύφθηκε όταν ένοικοι της πολυκατοικίας, επί της οδού Ιωνίας, ενημέρωσαν την αστυνομία για την έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα όπου διέμεναν η άτυχη γυναίκα με τον γιο της, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Οι 38 μαχαιριές

Ο θάνατος της 64χρονης επήλθε από τις πολλαπλές μαχαιριές.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν κλειδαρά για να ανοίξουν την κλειδωμένη πόρτα του διαμερίσματος, όπου αντίκρισαν νεκρή τη γυναίκα και δίπλα της τον γιο της ο οποίος δεν αντέδρασε όταν είδε τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από έναν ακόμη τσακωμό, ο 38χρονος άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και χτύπησε την μητέρα του σε λαιμό και θώρακα και την τοποθέτησε σε μία πολυθρόνα, μέχρι που ξεψύχησε.

Με βάση το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής από την ιατροδικαστή Αθηνών Χριστίνα Τσάκωνα, το θύμα έφερε συνολικά 38 πλήγματα από νύσσον και τέμνον όργανο, εκ των οποίων τα δύο θανατηφόρα, στην τραχηλική χώρα και στην αριστερή πλευρά του θώρακα.

Τι είπε ο μητροκτόνος στους Αστυνομικούς

«Εγώ την σκότωσα, πριν από τρεις ημέρες», είπε απλώς ο 38χρονος στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο δράστης πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί το έκανε, εκείνος φέρεται να απάντησε:

«Γιατί μου έριχνε φάρμακο στο φαγητό για να ελέγχει το μυαλό μου. Είχε βάλει τη μασονία να υπεισέρχεται στο μυαλό μου για να με ελέγχει. Ελεγε ότι το έκανε για το καλό μου».
Ο άντρας ήταν άνεργος, ενώ δεν είχε ολοκληρώσει ποτέ τις σπουδές του στο Πολιτικό της Νομικής.

Η μητέρα του ήταν συνταξιούχος του ΙΓΜΕ και ήταν χωρισμένη με τον πατέρα του.
real.gr