Μουσικό Σχολείο Αγρινίου: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, η οποία έθεσε τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων στη χώρα μας, η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου θα θέλαμε να συγχαρούμε τους/τις επιτυχόντες/ επιτυχούσες μαθητές/τριες μας, καθώς η πολύχρονη και επίπονη προσπάθεια τους στέφθηκε με επιτυχία. Η εισαγωγή τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση σηματοδοτεί μια νέα αρχή προσωπικής, πνευματικής και επαγγελματικής εξέλιξης.

Κατά την περσινή σχολική χρονιά, λόγω της πανδημίας, κληθήκαμε για δεύτερη χρονιά να αντιμετωπίσουμε πρωτοφανείς συνθήκες, καθώς ένα μεγάλο μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως.

Χρειάστηκε ως σχολική κοινότητα να ταξιδέψουμε σε αχαρτογράφητα νερά, όμως προσπαθήσαμε όλοι μαζί να χειριστούμε αυτή την κατάσταση όσον τον δυνατόν καλύτερα μπορούσαμε, ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που υψώνονταν μπροστά μας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς των επιτυχόντων που έτρεξαν μαζί τους αυτό τον μαραθώνιο.

Θερμά συγχαρητήρια, επίσης αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς μας, καθόσον τα αποτελέσματα αποδεικνύουν τη σοβαρή και υψηλού επιπέδου δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου. Ο αγώνας και οι κόποι όλων αυτών των ετών επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο.

Ευχόμαστε το καινούργιο ξεκίνημα να είναι η απαρχή για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων των παιδιών μας, να είναι η αφετηρία για την κατάκτηση επιστημονικών γνώσεων και νέων εμπειριών στην ζωή τους.

Καλή επιτυχία σε κάθε επόμενο στόχο τους, καλό ξεκίνημα και καλή σταδιοδρομία.

Για όσους μαθητές δεν πήγαν όσο καλά ήλπιζαν, τους θυμίζουμε ότι πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία, μία εναλλακτική επιλογή, και τους ενθαρρύνουμε να μη σταματούν να αγωνίζονται για την επίτευξη των στόχων τους και των ονείρων τους.