Μπόλονι: Το χαστούκι που δεχθήκαμε χθες μας πόνεσε πολύ στο κεφάλι

Στην «αντίδραση» που περιμένει απ’ την ομάδα του μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο, επικεντρώθηκε ο Λάζλο Μπόλονι στην καθιερωμένη, εβδομαδιαία συνέντευξή του στη Nova ενόψει του σαββατιάτικου (06/03) αγώνα πρωταθλήματος ξανά κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων, υποστηρίζοντας πως το συγκεκριμένο ματς είναι διαφορετικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι στο συνδρομητικό κανάλι:

-Για το ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Θα είναι ένας… εύθραυστος αγώνας. Το… χαστούκι που δεχθήκαμε χθες μας πόνεσε πολύ στο κεφάλι. Ηττηθήκαμε, είμαστε στεναχωρημένοι και πρέπει να δείξουμε μια άλλη εικόνα».

-Για τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη:

«Πιστεύω ότι ο τρόπος που εξελίχθηκε ο αγώνας μας ανάγκασε να γυρίσουμε την πλάτη στην οργάνωση του παιχνιδιού μας. Αυτό ουσιαστικά μας υποχρέωσε να κάνουμε ενέργειες με ρίσκο και δεν σκεφτήκαμε το σωστό τρόπο για να κερδίζουμε την μπάλα».

-Για το αν το ματς της Super League είναι διαφορετικό απ’ αυτό του Κυπέλλου Ελλάδας:

«Είναι ένα άλλο παιχνίδι, αν και τα προβλήματα με τον ΠΑΣ αφήνουν τα ίχνη τους. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε. Αν μπορέσουμε να έχουμε την εξυπνάδα να καταλάβουμε που είμαστε ισχυρότεροι από τον ΠΑΣ, θα είναι πολύ σημαντικό. Θεωρώ ότι με αυτές τις συνθήκες που έχουμε τον έναν αγώνα μετά τον άλλο, πρέπει να έχουμε απλές λύσεις για να μην περιπλέξουμε περισσότερο τα πράγματα…».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ