Νέα ανεξαρτητοποίηση από τη δημοτική παράταξη «Δυνατό Ξηρόμερο – Πρώτα ο πολίτης»

Μετά τον δημοτικό σύμβουλο κ. Θεόδωρο Λιβάνη, τέως Αντιδήμαρχο για 3 περίπου χρόνια της δημοτικής παράταξης «Δυνατό Ξηρόμερο – Πρώτα ο πολίτης», η οποία σήμερα είναι η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που χθες μόλις έκανε δήλωση ανεξαρτητοποίησης, άλλος ένας δημοτικός σύμβουλος της ίδιας παράταξης σήμερα κάνει δήλωση ανεξαρτητοποίησης. Πρόκειται για τον κ. Κώστα Γεωργούλα, πρώην Πρόεδρο επί 5 χρόνια της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου.

Και στις δύο δηλώσεις ανεξαρτητοποίησης δεν αναφέρονται οι πολιτικοί λόγοι που ώθησαν τα δύο στελέχη της παράταξης και πολύ στενούς συνεργάτες για 5 χρόνια του κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη, σε αυτή την συντονισμένη μεταξύ τους απ’ ότι φαίνεται κίνηση.

Παρασκηνιακά ακούγεται ότι υπάρχει δυσαρέσκεια για χειρισμούς του επικεφαλής της παράταξης κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη και για την προσέγγιση του με κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους.

Θα ακολουθήσουν και άλλες δηλώσεις ανεξαρτητοποίησης; Κανείς δεν ξέρει, αν και μάλλον αυτό φαντάζει το πιθανότερο αυτή την στιγμή.

mytikaspress.blogspot.com