Νέος ψευτογιατρός για τον κορωνοϊό

Μπορεί οι γιατροί να μην έχουν ανακαλύψει ακόμα το φάρμακο κατά του κορωνοϊού, ωστόσο επιτήδειοι που συστήνονται ως έμποροι σκευασμάτων, εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο και μοσχοπουλούν αυτά τα δυο σκευάσματα ως γιατρικό για τον κορωνοϊό, αλλά και διαφόρων παθήσεων, όπως πολιομυελίτιδα, δερματικές παθήσεις… ακόμα και παράλυση ποδιών!

-Η γυναίκα μου ήταν 8 μήνες στο αναπηρικό καρότσι… και περπατάει, ενώ δεν περπατούσε… έτσι πήγαινε… της λέω σώθηκες. Δεν μπορούσε να περπατήσει.

-Ήπιε αυτό;

-Άλλα για τα… Κάνει θαύματα με λίγα λόγια.

Δημοσιογράφος του live news αγόρασε προς 35 ευρώ αυτό το έλαιο 12 βοτάνων και αυτό το μπουκαλάκι ριγανέλαιο, με τις παραγγελίες και τη ζήτηση να είναι αυξημένες για αυτά τα δύο θαυματουργά σκευάσματα όπως μας τα παρουσίασαν, και για αυτό οι αγοραπωλησίες γίνονται στο δρόμο δια ζώσης, με τη φήμη τους να φτάνει ακόμα και στο Άγιο Όρος…

Ο γέροντας Γαβριήλ στο Άγιος Όρος από εκεί ξεκίνησε όλη η ιστορία, γιατί του το στείλαμε κ.τ.λ. Το οποίο τότε το κάναμε μόνοι μας το μπαμ, δεν το είχαμε. 9 Αυγούστου και το στείλαμε εκεί στους γέροντες του Αγίου Όρους δύο φορές τρεις και από εκεί ξεκίνησε.

Η δημοσιογράφος του MEGA Φρόσω Κυριαζή σημείωσε πως είναι τόσο οργανωμένη η απάτη, ώστε για να πουληθούν περισσότερα σκευάσματα οι επιτήδειοι αναφέρουν πως είναι τα σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.

«Τα σκευάσματα δεν υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο και πωλούνται εκτός φαρμακείου. Δεν ξέρουμε τι περιέχουν και δεν έχει γίνει καμία μελέτη. », υπογράμμισε ο αναπληρωτής καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας Γιώργος Παπαζήσης.

megatv.com