20/06/2021 9:08

Νίκος Βέρτης: Επέστρεψε από το Ισραήλ

Ο Νίκος Βέρτης μόλις έχει φτάσει στην Ελλάδα μετά την απίστευτη περιπέτεια που έζησε μαζί με τους συνεργάτες του στο Ισραήλ.
«Βρίσκεσαι μέσα σε δυο λεπτά σε μια κατάσταση που δεν φαντάζεσαι ,είναι ένας ο πανικός ένας φόβος, εμείς ήμασταν κλεισμένοι μέσα σε ένα καταφύγιο έτριζαν οι πόρτες και όλα. Το δύσκολο ήταν μετέπειτα στις 3 ώρα που δεν μπορείς να κοιμηθείς, πρέπει να είχα κοιμηθεί 3-4 λεπτά και άκουσα πάλι το θόρυβο με σε ενα λεπτό ειχα κατεβεί το κτήριο….

Μαζί με τον δημοφιλή τραγουδιστή ήταν και ο γνωστός μουσικός, Μάνος Επτροπάκης, που παρά τον πανικό που δημιουργούσε ο ήχος από τις σειρήνες, κατάφερε να βιντεοσκοπήσει τις δραματικές στιγμές και να τις αναρτήσει στο κανάλι του στο YouTube.

«Είδαμε τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος ακούγοντας τις σειρήνες, τρομαγμένοι ήταν και οι άνθρωποι του αεροδρομίου οι οποίοι μας οδήγησαν στα καταφύγια του αεροδρομίου. Εκεί μείναμε 2 ώρες. Βομβαρδισμούς ακούσαμε πρώτη φορά το βράδυ στο ξενοδοχείο. Πήγαμε να ξαπλώσουμε και μόλις ξαπλώσαμε είδαμε βόμβες να σκάνε έξω από το παράθυρο» ανέφερε ο Μάνος Επιτροπάκης.

Η περιπέτεια για τον Νίκο Βέρτη και τους μουσικούς του ξεκίνησε μόλις έφτασαν στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ για την προγραμματισμένη τους συναυλία. Τη στιγμή που βρίσκονταν στον χώρο για τα PCR test ακούστηκαν οι σειρήνες.

Οι σειρήνες ηχούν σαν τρέλες κα ο ο κόσμος αρχίζει να τρέχει οι μουσικοί αρχίζουν να αναρωτιούνται τι γίνεται και αν πρόκειται για κάποια τρομοκρατική ενεργεία .

Με βαλίτσες και κάποια μουσικά όργανα στα χέρια κατεβαίνουν στα καταφύγια.

πηγή: MEGA