01/08/2021 4:42

Ο Κόλιν Φάρελ και η Ρέιτσελ Βάις συνεργάζονται σε μία νέα ταινία εμπνευσμένη από τον μύθο του Οιδίποδα

Ο σκηνοθέτης Τοντ Σολοντζ εμπιστεύεται την επιτυχημένη συνταγή του Λάνθιμου και επιλέγει ως πρωταγωνιστές του τους δύο ηθοποιούς της ταινίας «Αστακός»
Μετά την επιτυχημένη τους συνεργασία στον «Αστακό» του Γιώργου Λάνθιμου, ο Κόλιν Φάρελ και η Ρέιτσελ Βάις εμφανίζονται ξανά μαζί στη νέα ταινία του Τοντ Σολόντζ.

Το «Love Child» είναι το νέο εγχείρημα του σκηνοθέτη, ο οποίος υπογράφει επίσης και το σενάριο της ταινίας και σίγουρα θέλει για πρωταγωνιστές δύο ηθοποιούς, που να μπορούν να συνεργαστούν σωστά και να δέσουν αρμονικά μαζί στην μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για μία μαύρη κωμωδία, εμπνευσμένη από την τραγωδία του Οιδίποδα.

Η πλοκή ακολουθεί ένα ανεπτυγμένο -για την ηλικία του- παιδί, που σχεδιάζει να σκοτώσει τον βίαιο πατέρα του. Αργότερα, αποφασίζει να γνωρίσει στην μητέρα του έναν όμορφο άντρα, ο οποίος θα καταλήξει να μένει τελικά στον ξενώνα του σπιτιού τους.

Όταν όμως, παρατηρεί ότι ο άνδρας αυτός έχει κερδίσει όλη την προσοχή της μητέρας του και εκείνος πλέον «έρχεται σε δεύτερη μοίρα», η ζήλια του θα τον τυφλώσει. Θέτει, λοιπόν, σε εφαρμογή το δεύτερο σχέδιο του, προσπαθώντας να παγιδεύσει τον σύντροφό της, κατηγορώντας τον ότι αυτός ευθύνεται για την δολοφονία του πατέρα του.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε για τη νέα του ταινία: «Είναι η πρώτη μου ταινία με πλοκή και η πρώτη μου ταινία, που λαμβάνει χώρα στο Τέξας. Είναι διασκεδαστική, σέξι και επηρεασμένη από παραγωγές του Χόλιγουντ, που με έκαναν να θέλω να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα. Αγαπώ την δουλειά της Ρέιτσελ και του Κόλιν και είναι τιμή μου, που μπορώ να εγείρω το πάθος του για μία τόσο σημαντική και συνάμα απρόβλεπτη δουλειά».

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες σχετικά με την επίσημη κυκλοφορία της ταινίας, ούτε όμως για το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή.

hprotothema.gr