Ο Κώστας Λύρος σε Οινιάδες και Αιτωλικό

Επ’ ευκαιρία της εορταστικής περιόδου ο υποψήφιος δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος και υποψήφιοι του συνδυασμού του θέλησαν να ανταλλάξουν ευχές με κατοίκους των Δ.Ε. Οινιαδών και Αιτωλικού.

Αρχικά περπάτησαν στους κεντρικούς δρόμους του Νεοχωρίου και της Κατοχής, επισκέφθηκαν τους καταστηματάρχες και συνομίλησαν με τους ανθρώπους της αγοράς. Η αποδοχή της επίσκεψής τους ήταν μεγάλη, φιλική και εγκάρδια από τους κατοίκους και ήταν διάχυτη η άποψή τους για ανάγκη αλλαγής σελίδας στο δήμο στις επόμενες εκλογές.

Ακολούθως ο υποψήφιος δήμαρχος πλαισιωμένος από συνεργάτες του βρέθηκε στην αγορά του Αιτωλικού σε έναν πρωϊνό περίπατο με σκοπό να αφουγκραστεί τις αγωνίες των συνδημοτών του.

Ήταν στιγμές όμορφες μαζί με ανθρώπους γνωστούς από παλιά, αλλά και νέους φίλους που υιοθετούν τα όσα πρεσβεύει ο συνδυασμός και συντάσσονται.

«Δεν θα ξεχάσουμε τα λόγια που είπαμε στους Οινιαδίτες και τους Αιτωλικιώτες. Άλλωστε πως μπορούσε να γίνει αυτό, η παρουσία μας είναι σταθερή στον τόπο και υπάρχουν φιλίες, δεσμοί αίματος και διαχρονικές σχέσεις», τόνισε ο κ. Λύρος χαρακτηριστικά και έκλεισε με μια δέσμευση. «Το 2019 θα είναι μια χρονιά, όπου θα γίνουν πολλές αλλαγές με θετικό και αισιόδοξο πρόσημο…».

aixmi-news.gr