11/04/2021 15:30

Ο Λ. Δημητρογιάννης στον “ΑΕΡΑ FM 99.5” για τους Δασικούς Χάρτες – Πρωτοβουλίες της Περιφέρειας για να ξεπεραστούν οι αστοχίες (ηχητικό)

Η πρόσφατη ανάρτηση των δασικών χαρτών δημιούργησε στρεβλώσεις και προβλήματα στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, της Δυτικής Ελλάδας και όχι μόνο.

Στα προβλήματα αυτά και στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Περιφέρεια, ώστε να διορθωθούν οι αστοχίες που εμφανίζονται αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στον “ΑΕΡΑ FM 99.5” και στη Νανά Θεοδωροπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Δημητρογιάννης.

Ο κ. Δημητρογιάννης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στο πλαίσιο αυτό κάλεσε και τους 19 Δήμους της Περιφέρειας να του αποστείλουν τα δεδομένα που δημιουργούνται στην περιοχή τους και με τη συνδρομή των ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας και Δυτικής Ελλάδας, να θέσει ως Περιφέρεια τις απαραίτητες διορθώσεις και αλλαγές στο αρμόδιο Υπουργείο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης είπε ακόμη πως η Περιφέρεια μπορεί να μην έχει την ευθύνη όμως, η διασφάλιση των ατομικών περιουσιών των πολιτών, η διαφύλαξη των αγροτικών δικαιωμάτων, καθώς και προστασία του δασικού μας πλούτου, αποτελούν προτεραιότητα δική του και της Περιφέρειας.

Ακούστε τα όσα δήλωσε στον “ΑΕΡΑ FM 99,5″ ο κ. Δημητρογιάννης: