13/04/2021 1:19

Ο Π. Τσιχριτζής στον “ΑΕΡΑ FM 99,5” για το πρόγραμμα της Περιφέρειας: “Αν κάποιοι έκαναν λαθροχειρία στην υποβολή των προτάσεών τους, θα βρεθεί πολύ σύντομα” (ηχητικό)

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής, μιλώντας στον «ΑΕΡΑ FM 99,5» και στην εκπομπή του Παναγιώτη Τσακανίκα, αναφορικά με τις φωνές και τις καταγγελίες σχετικά με το πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία.

«Το να πάρουν περισσότεροι δικαιούχοι μικρότερα ποσά, δεν μπορούσε να λυθεί, με βάση τους όρους του προγράμματος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσιχριτζής σημειώνοντας επιπλέον πως ακόμη υπάρχουν επιχειρήσεις που υπέστησαν μεγάλες ζημιές και δικαιούνταν να πάρουν τα ποσά των 50.000 ευρώ.

Όπως όμως δήλωσε κατηγορηματικά αν κάποιοι έκαναν λαθροχειρία στην υποβολή των προτάσεών τους, θα βρεθεί πολύ σύντομα.

Υπενθυμίζεται ότι τα στοιχεία με τις αιτήσεις των επαγγελματιών του εν λόγω προγράμματος, βρίσκονται ήδη στα χέρια της Εισαγγελίας  Πατρών, η οποία και θα προβεί στους σχετικούς ελέγχους.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, την περασμένηΤρίτη, απάντησε μέσω ανοικτής επιστολής στις αναφορές της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Εμπόρων της Ναυπακτίας και του Εμπορικού Συλλόγου Αμφιλοχίας. Φορείς που έκανα λόγο όπου για αδικίες και αποκλεισμούς επιρρίπτοντας ευθύνες και στο Επιμελητήριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τσιχριτζή: