20/06/2021 21:02

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής στον Ρ/Σ «Παραπολιτικά» 90.1 FΜ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κος Παναγιώτης Κουρουμπλής, μίλησε στον Ρ/Σ «Παραπολιτικά» 90.1 FΜ, στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.
Μεταξύ άλλων, επεσήμανε:
Αναφερόμενος στην υπόθεση Λιγνάδη
Π.ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: Η χώρα βρίσκεται σε μεγάλη τρικυμία και συνάντησε τώρα άλλη μια τρικυμία που έχει να κάνει με κάτι που όλοι υποψιαζόμασταν τέτοιου είδους φαινόμενα παιδεραστίας κλπ αλλά για κάποιους λόγους αυτό κοινωνικούς και άλλους έμπαινε κάτω από το χαλί. Τώρα είναι χρήσιμο να επιδείξουμε μια αυτοπειθαρχία και να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη και τους ανθρώπους που έχουν υποστεί μια τέτοιας μορφή βίας να μιλήσουνε. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, η Δικαιοσύνη θα τα ψάξει αυτά.
Αναφορικά με το αίτημα για παραίτηση της κας Μενδώνη
Π.ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: Η κας Μενδώνη δεν πήγε πρώτη φορά σε αυτό το υπουργείο. Δεν είναι ένας άνθρωπος που πήγε τώρα και να πεις ότι δεν ξέρει τίποτα, δεν άκουσε τίποτα.
Π.ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: Εγώ πιστεύω ότι κάτω από αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και με αυτή την ιδιαιτερότητα του προβλήματος που μπαίνει μέσα στα σπίτια όλων γιατί έχει να κάνει με παιδάκια, ευαισθητοποιεί όλους δεξιούς αριστερούς, πιστεύω ότι στο Μητσοτάκη θα κάνει μεγαλύτερη ζημιά. Γιατί αν παραιτούνταν (η κα Μενδώνη) μετά από μια δύο θέμα θα έκλεινε το θέμα πολιτικά, τώρα κάθε μέρα θα δείτε τι θα γίνεται. Του Μητσοτάκη θα του κάνει μεγαλύτερη ζημιά αυτό παρά να την παραιτήσει.