Οικονόμου κατά Τσίπρα για «παραγραφή» – Η επίμαχη ανάρτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση και η απάντηση

Απάντηση έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τη συνταγματική αναθεώρηση. «Ο κ. Τσίπρας έχει πει ψέματα γι’ άλλα κι άλλα, σιγά που θα δυσκολευόταν για το Σύνταγμα», τονίζει, χαρακτηριστικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πιο συγκεκριμένα, στη δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα για τη συνταγματική αναθεώρηση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Το ότι δεν υπάρχει παραγραφή οφείλεται στην ψήφιση της πρότασης της ΝΔ στην αναθεώρηση του Συντάγματος. Όπως και το ότι έχει δοθεί η δυνατότητα στην κοινοβουλευτική μειοψηφία, να συγκροτεί Εξεταστική Επιτροπή. Ο κ. Τσίπρας έχει πει ψέματα για άλλα κι άλλα, σιγά που θα δυσκολευόταν για το Σύνταγμα. Κατά τα αλλά εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια αντιμετώπισης των πολλαπλών κρίσεων. Ο κ. Τσίπρας μπορεί ανενόχλητος να συνεχίσει την καταστροφολογία και τα ψέματά του».

Δείτε και την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τη συνταγματική αναθεώρηση:

Έχετε το σύνδρομο της αλαζονείας, νομίζετε ότι θα κυβερνάτε αιώνια. Αλλά όλα θα ελεγχθούν. Και πλέον δεν υπάρχει και παραγραφή. Φροντίσαμε εμείς και αλλάξαμε το Σύνταγμα. Άρα μη νομίζετε ότι θα γλιτώσετε.#Βουλη
— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) November 12, 2021

newsit.gr