20/06/2021 7:40

Ολυμπιακοί Αγώνες: Επιτυχημένο test event στο Ολυμπιακό Στάδιο με 420 αθλητές

Olympics - Tokyo 2020 Olympic Games Test Event - Athletics - Olympic Stadium, Tokyo, Japan - May 9, 2021 General view during the men's 3000m Steeplechase final REUTERS/Issei Kato

Η Ιαπωνία προσπαθεί να είναι απολύτως έτοιμη, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Με επιτυχία στέφθηκε το test event στο Ολυμπιακό Στάδιο.

420 αθλητές κατάφεραν να αγωνιστούν την Κυριακή (09.05.2021) στο test event των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο, με την Ιαπωνία να προσπαθεί να δείξει στον… πλανήτη πως θα είναι πανέτοιμη, να διοργανώσει με ασφάλεια τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με αυστηρά μέτρα προστασίας και μεγάλες προσωπικότητες του αθλητισμού συμπεριλαμβανομένου του Τζάστιν Γκάτλιν πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι δοκιμαστικοί αγώνες.

Συνολικά, συμμετείχαν 420 αθλητές εκ των οποίων 9 από το εξωτερικό, ενώ φυσικά κανείς φίλαθλος δεν παρακολούθησε τους αγώνες

Παρά την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία βρίσκεται η Ιαπωνία, οι διοργανωτές έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 11 δοκιμαστικές εκδηλώσεις από τον προηγούμενο μήνα, χωρίς να έχουν προκύψει περιστατικά κορονοϊού.

Τέσσερις από αυτές τις εκδηλώσεις – βόλεϊ, καταδύσεις, μαραθώνιος, είχαν και αθλητές από το εξωτερικό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ