Π. Παπαδόπουλος: Η αυτοδιοικητική παράταξη θα πάρει τις δικές της αποφάσεις

Ακορντεόν” χαρακτήρισε τις διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ για τις υποψηφιότητες που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης στο Μεσολόγγι “Η Κοινωνία Μπροστά” Πάνος Παπαδόπουλος, μιλώντας στον “Αέρας Fm” και το Δημήτρη Παπαδάκη.

“Οι διαδικασίες πρέπει να γίνουν με τον τρόπο που ορίζει το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ και οι συλλογικές αποφάσεις, δηλαδή πρώτα οι Οργανώσεις Μελών και οι αυτοδιοικητικές παρατάξεις καταθέτουν την άποψή τους και έπειτα η Νομαρχιακή Επιτροπή παίρνει τις όποιες εισηγήσεις και τις όποιες αποφάσεις. Στην Νομαρχιακή Επιτροπή πάρθηκε απόφαση για τους δήμους χωρίς στους δήμους να έχουν λήξει οι διαδικασίες των οργανώσεων” σημείωσε αρχικά ο Π. Παπαδόπουλος και πρόσθεσε πως “οι όποιες αποφάσεις παρθούν θα είναι σεβαστές, αλλά και η αυτοδιοικητική παράταξη θα πάρει τις δικές της”. Χαρακτήρισε απαράδεκτες τις δηλώσεις του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εξήγησε πως η διάταξη του εκλογικού νόμου δεν εμποδίζει την υποψηφιότητα του στο δήμο Μεσολογγίου, έφερε μάλιστα ως παράδειγμα το γεγονός ότι 2014 δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την υποψηφιότητά του λόγω της θέσεις που είχε στο Λιμενικό Ταμείο.

“Όταν κάποιοι αρέσκονται να ταυτίζεται στο Μεσολόγγι ο ΣΥΡΙΖΑ και με τον Παπαδόπουλο και ο Παπαδόπουλος να αναλαμβάνει όλη τη λέρα και τη λάσπη της αντιπολίτευσης για τα προβλήματα της πόλης, το ΤΕΙ, το λιμάνι, τη μαρίνα, τους μετανάστες και κανένας να μην σηκώνει τη φωνή του, γιατί κάτι τέτοιο τους βολεύει, τότε κάποια πράγματα πρέπει να κριθούν μέσα στην κοινωνία. Αν κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται αυτό με γειά τους με χαρά τους…” είπε με νόημα ο Π. Παπαδόπουλος και δήλωσε πως ουδείς αναντικατάστατος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Π. Παπαδόπουλος στον “Αέρας Fm”