Παναιτωλικός: Η ατάκα για Κωστούλα και ολόκληρη η απάντηση!

Ανάμεσα στα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο ΔΣ της Λίγκα, ήταν και μια ατάκα από την πρόσφατη συνέντευξη του Φώτη Κωστούλα στο «ΦΩΣ», με την αναφορά όμως να γίνεται στο μισό της σκέλος!

Στα ερωτήματα που έθεσε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης προς τους εκπροσώπους των ομάδων της Σούπερ Λίγκας μεταξύ άλλων ήταν και το εξής: «Γιατί ο κ. Κωστούλας δήλωσε μακάρι να έρθει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή ο κ. Σαββίδης να αγοράσει το προπονητικό μου κέντρο και θα ήθελα ειλικρινά να ακούσω την τοποθέτηση του Παναιτωλικού για αυτό. Αυτό μας βρίσκει σύμφωνους;» Βέβαια αυτό είναι κατά το ήμισυ η τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα της Αγρινιώτικης ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα η ερώτηση από τον δημοσιογράφο Θέμη Σινάνογλου ήταν η εξής: «Να ρωτήσω τώρα κάτι. Αν έρθει ο Σαββίδης ή ο Μαρινάκης και σας προτείνουν να αγοράσουν το προπονητικό κέντρο και όχι την Π.Α.Ε, σας φαίνεται νορμάλ;».

Η ακριβής απάντηση από τον μεγαλομέτοχο του Παναιτωλικού έχει ως εξής: «Καλή η σκέψη, την έκανα κι εγώ. Μακάρι να έρθει ο Σαββίδης ή ο Μαρινάκης και να πουν «σου δίνω τόσα εκατομμύρια για το προπονητικό κέντρο σου». Θα το πουλούσα! Και κάνω δημοσίως πρόταση να έρθουν να έρθουν να το πάρουν»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ