Παναιτωλικός: Παίρνει τον Χουάν Ιγκνάσιο Αλβαρες!

Ο 22χρονος εξτρέμ από την Αργεντινή θα αποτελέσει την πρώτη χειμερινή προσθήκη των «κυανοκίτρινων». Δανεικός για 1,5 χρόνο έρχεται από την Τσακαρίτα.

Εδώ και καιρό στον Παναιτωλικό τονίζουν συνεχώς πως θα παλέψουν για να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα. Πλέον έκαναν την πρώτη τους χειμερινή προσθήκη, η οποία προέρχεται από μία αγορά όπου οι «κυανοκίτριινοι» έχουν πετύχει πολλά «λαβράκια», την Αργεντινή. Πρόκειται για τον Χουάν Ιγκνάσιο Αλβάρες Μορινίγκο, τον 22χρονο αριστερό εξτρέμ της Τσακαρίτα, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα και άμεσα (2 ή 3 Ιανουαρίου) θα έρθει στην Ελλάδα για να ανακοινωθεί.

Ο νεαρός ακραίος είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας και πανηγύρισε πέρσι την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία της χώρας του. Στην τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε 8 φορές, ενώ συνολικά μετρά 43 συμμετοχές και 2 γκολ με τη φανέλα της.

Το deal των «κυανοκίτρινων» αφορά δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι του 2021, δηλαδή για 1,5 χρόνο, ενώ διατηρούν και οψιόν για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του έναντι περίπου 250.000 ευρώ. Το γεγονός πως η αρχική συμφωνία αφορά και μετά το καλοκαίρι, είναι και ένα «μήνυμα» πως θα κάνουν ότι μπορούν ώστε η ομάδα να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

gazzetta.gr