Παπαναστασίου: “Η ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου πρέπει επιτέλους να λειτουργήσει σωστά” – “Φωτογράφισε” τα ποσοστά θνητότητας πίσω από την απόφαση για κλείσιμο

Συζήτηση για το πολυσυζητημένο επ’ αόριστον κλείσιμο της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου, προκάλεσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Σταρακά, στην εν εξελίξει συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο κ. Καψάλης ζήτησε από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου να αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών για την επαναλειτουργία της ΜΕΘ με τον κ. Παπαναστασίου να υποστηρίζει πως έχει πραγματοποιήσει επαφές χωρίς ωστόσο να δημοσιοποιήσει.

Σύμφωνα λοιπόν με τον δήμαρχο η ΜΕΘ θα επαναλειτουργήσει αλλά θα επαναλειτουργήσει σωστά “φωτογραφίζοντας” μάλιστα πίσω από την απόφαση για κλείσιμο τα πολύ υψηλά ποσοστά θνητότητας των νοσούντων από κορωνοϊό εν αντιθέσει βέβαια με την 6η ΥΠΕ η οποία προ ημερών σε ανακοίνωσή της έκανε απλά λόγο για προγραμματισμένη ετήσια συντήρηση. Κάτι που όμως μάλλον έπεισε ελάχιστους.

“Η ΜΕΘ θα επαναλειτουργήσει σωστά. Επιτέλους, πρέπει να λειτουργήσει σωστά. Τα ποσοστά θνητότητας δεν δημιούργησαν την καλύτερη εικόνα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαναστασίου.