Πάτρα: Η viral στιγμή του δημοτικού συμβουλίου – «Άει φτυσ’ τα @@ σου ρε» (VIDEO)

Δεν κρατήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Τσιμπούκης στη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στην Πάτρα, που έγινε με τηλεδιάσκεψη

Ξέφυγε η κατάσταση κατά τη συζήτηση του πρώτου θέματος του δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας το απόγευμα της Τετάρτης, με τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Τσιμπούκη να «χαρίζει» μια στιγμή που θα γίνει viral.

Η συνεδρίαση έγινε με τηλεδιάσκεψη και το συμβούλιο συζητούσε πρόταση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για συνομολόγηση του Δημοτικού Συμβουλίου προς παρέκταση αρμοδιότητας, ώστε να κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα, καθώς και λήψη προσωρινής διαταγής για παραμονή στην εργασία 218 εργαζομένων κοινωφελούς προγράμματος 2020-2021, έως ότου ορισθεί δικάσιμος στο Πρωτοδικείο Αθηνών ή Πειραιά.

Η πρόταση για το θέμα έγινε από παρατάξεις της αντιπολίτευσης με εισηγητή τον σύμβουλο της «Πρωτεύουσα Ξανά!» Αθανάσιο Αθανασόπουλο και τελικά πέρασε με 24 θετικές ψήφους, με την «Λαϊκή Συσπείρωση» να ψηφίζει την πρόταση του Δημάρχου.

Ο δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δημήτρης Πελεκούδας φώναζε «ζήτω το μαύρο μέτωπο» επειδή οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ζητούσαν να μην τεθεί προς ψήφιση η πρόταση Πελετίδη για το θέμα.

Η έκφραση περί «μαύρου μετώπου» μάλλον δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Γιάννη Τσιμπούκη της παράταξης «Ώρα Πατρών», ο οποίος πήρε την κατάσταση στα χέρια του, άνοιξε το μικρόφωνό του και προσπάθησε να επιβάλει την τάξη με την εξής φράση: «Ρε άει φτυσ’ τα @@ σου ρε».

Ωστόσο, η παρέμβαση Τσιμπούκη δεν είχε ιδιαίτερο αποτέλεσμα, αφού χρειάστηκε να κλείσει τα μικρόφωνα η αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνα Σολωμού που προήδρευε στο συγκεκριμένο θέμα.

Pelop.gr