Πηλιχού για Φιλιππίδη: «Προσπαθούσε να μας διαβάλλει, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα»

Άλλη μία ηθοποιός, η Ιωάννα Πηλιχού, πέρασε άσχημα σε παράσταση που συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Στην κάμερα του Alpha μίλησε η Ιωάννα Πηλιχού το μεσημέρι της Κυριακής (26/9) με αφορμή τον δεύτερο κύκλο στο σίριαλ «Η τούρτα της μαμάς». Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς και σε όσα είπε για εκείνον η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Ιωάννα Πηλιχού για Φιλιππίδη: «Όλους μας έθαβε, τον έναν στον άλλον»

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Πηλιχού σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «μπορώ να πω πως περισσότερο διαφωνώ με το ότι είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αγαπούσε τους ηθοποιούς του λόγω του ότι έχουμε συνεργαστεί, σε δουλειά που με σκηνοθέτησε ο Πέτρος και ήμασταν μαζί με την Ελισάβετ, μόνο αγάπη δεν βιώσαμε οι ηθοποιοί.

Ίσως επειδή εγώ ήμουν πολύ πιο νέα ηθοποιός δεν έτυχα της αντιμετώπισης που έτυχε η Ελισάβετ έχοντας απέναντι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Θέλω να πω όμως ότι δεν γλίτωσε κανένας από τους ηθοποιούς που ήμασταν εκεί λόγω εμπειρίας και λόγω χρόνων».

«Όλους μας έθαβε τον έναν στον άλλον. Προσπαθούσε όλους να μας διαβάλλει και να δημιουργήσει ένα κλίμα άσχημο. Δεν μπορούσαμε τότε να πούμε πολλά πράγματα, ειδικά οι δύο νέοι που ήμασταν. Απλώς υποστήκαμε και το bullying και όλα τα υπόλοιπα, άλλα εγώ και άλλα ο συνάδελφος γιατί εγώ είμαι γυναίκα και εκείνος είναι άντρας. Πήγαινα κάθε βράδυ στο σπίτι μου και έκλαιγα. Έλεγα ότι ίσως να έπρεπε να διαλέξω μια άλλη δουλειά». είπε η Ιωάννα Πηλιχού για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη ο γνωστός δικηγόρος και υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Θέμης Σοφός είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι: «Δεν εκπροσωπώ πλέον τον Πέτρο Φιλιππίδη» Παράλληλα, ο δικηγόρος Μιχαλης Δημητρακοπουλος ανακοίνωσε στην εκπομπή «Πρωινό» ότι ο ίδιος μαζί με την Κική Πακιρτζίδου θα εκπροσωπήσουν τον ηθοποιό στο δικαστήριο.

ethnos.gr