Ποδηλατική διαδρομή αφιερωμένη στην Ειρήνη από τους μαθητές του Γαλατά (ΦΩΤΟ)

«Ο δρόμος της Ειρήνης» πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον Γαλατά, που  ξεκίνησε από το Δημοτικό Σχολείο και κατέληξε στο λιμάνι του Κρυονερίου.

Επρόκειτο για μια ποδηλατική διαδρομή που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών και ήταν αφιερωμένη στην Ειρήνη Τριανταφύλλου. Μάλιστα οι διοργανωτές φιλοδοξούν να γίνει θεσμός.

Πήραν μέρος οι μαθητές του Σχολείου και του Νηπιαγωγείου, μαζί με τους γονείς τους, ενώ πριν ξεκινήσει η ποδηλατική διαδρομή έγινε κλήρωση για έξι ποδήλατα που ήταν δωρεά της οικογένειας Τριανταφύλλου. Η μουσικός του σχολείου είχε ετοιμάσει και ένα τραγούδι μαζί με τα παιδιά που ήταν αφιερωμένο στην Ειρήνη η οποία έχει δώσει πολλά δώρα στο σχολείο όπως είναι τα γήπεδα και η εξαιρετική βιβλιοθήκη.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας, οι Αντιδήμαρχοι Ντίνος Τσουκαλάς και Σπύρος Τραχήλης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Λευτέρης Μπαλωμένος, οι γονείς της Ειρήνης, Ελένη και Δημήτρης Τριανταφύλλου και πολλοί άλλοι. Την υποστήριξή τους στην εκδήλωση προσέφεραν μέλη της Μοτολέσχης Μεσολογγίου, η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου, η Τροχαία Μεσολογγίου, καθώς και χορηγοί.

Στον τερματισμό ο Σύλλογος έδωσε στους συμμετέχοντες αναμνηστικό δίπλωμα.

aixmi-news.gr