16/04/2021 22:22

Πρίγιοβιτς: Ο διαιτητής είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για ό,τι έγινε

Με νέα του τοποθέτηση μέσω Instagram, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σχολιάζει τα όσα ακολούθησαν το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και τη φάση του Φερνάντο Βαρέλα. Ο Σέρβος επιθετικός χαρακτηρίζει τον διαιτητή της αναμέτρησης, Γιώργο Κομίνη, ως τον μοναδικό υπεύθυνο για ό,τι έγινε, ενώ υποστηρίζει πως οι παίκτες της Ένωσης ήθελαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο και να ολοκληρωθεί το παιχνίδι, αλλά πήραν εντολή να μην το κάνουν, παρόλο που κανένας δεν ένιωσε φόβο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Πρίγιοβιτς:

«Πώς είναι δυνατόν να μετράει το γκολ και μετά από πέντε λεπτά να το ακυρώνει; Νομίζει ο διαιτητής ότι ανακάλυψε το ποδόσφαιρο; Νομίζω ότι το VAR πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα στην Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ ήταν ο μόνος που το ζήτησε αυτό. Με ποιο δικαίωμα ο διαιτητής άλλαξε απόφαση τρεις φορές; Ίσως θεωρεί ότι δεν πρέπει να ακολουθεί τους κανόνες…

Ο διαιτητής είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για ό,τι έγινε στον αγωνιστικό χώρο και πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ δεν ένιωσε φόβο σε καμία περίπτωση! Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες της ΑΕΚ ήθελαν να παίξουν και να τελειώσει το ματς, αλλά κάποιος τους είπε να μην βγουν στον αγωνιστικό χώρο!

Αφήστε μας να παίξουμε ποδόσφαιρο και ο καλύτερος να κερδίσει. Αυτός είναι ο σκοπός του ποδοσφαίρου, αλλιώς είμαστε όλοι χαμένοι…».