Ρούλα Πισπιρίγκου: Στην Πάτρα κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός της εβδομάδας κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μεταβαίνει στην Πάτρα, προκειμένου να λάβει καταθέσεις από 10 πρόσωπα “κλειδιά”, σε μία προσπάθεια να πέσει “φως” στις συνθήκες θανάτου των τριών κοριτσιών.

Για τις ανάγκες της έρευνας, θα παραχωρηθεί ένα γραφείο στο αστυνομικό μέγαρο Αχαΐας, όπου και θα ληφθούν οι επίμαχες καταθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1, τα άτομα αυτά είναι:

Ο Μάνος Δασκαλάκης, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η Ελένη Λεγάτου (μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου), ο πατριός της κατηγορούμενης, ο πατέρας του Μάνου (Γιώργος Δασκαλάκης), η μητέρα του Μάνου (Ελένη Νταβλούρου), η “νονά” της Τζωρτζίνας, ο “Γιαννάκης” (η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου), μία γειτόνισσα του ζευγαριού (η οποία είχε κρατήσει την Τζωρτζίνα για κάποιες ημέρες), καθώς και η “νταντά” της Τζωρτζίνας (φιλικό πρόσωπο των Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη που κρατούσε συχνά την Τζωρτζίνα όταν για κάποιο λόγο το παιδί να απομακρυνθεί από το σπίτι του).

REAL.GR