20/06/2021 10:39

Σάκης Ρουβάς: Αποθεώθηκε στο Madwalk – Καταχειροκρότησε την εμφάνισή του και ο Ηλίας Ψινάκης

Ήταν από τις στιγμές της βραδιάς που όλοι περίμεναν. Η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στη σκηνή του Madwalk 2018 by Serkova καταχειροκροτήθηκε όσο καμία. Η παρουσία του πάντα προκαλεί έντονες αντιδράσεις και δεν θα μπορούσε να μην είναι από αυτές που έκλεψε τις εντυπώσεις και σε αυτή τη γιορτή της μουσικής και της μόδας. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ έντυσε με την δυναμική ερμηενία του, σε ένα ανατρεπτικό remix του «Εγώ στα έλεγα», το catwalk του Δημήτρη Πέτρου. Ο επιτυχημένος σχεδιαστής δεν θα μπορούσε να είχε καλύτερο συνεργάτη για να παρουσιάσει τα σχέδιά του.

Στις πρώτες σειρές του fashion music project βρέθηκε και ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος καταχειροκρότησε την εμφάνισή του Σάκη Ρουβά.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του act του και αφού αποθεώθηκε από το κοινό που βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Κέντρο Ξιφασκιάς στο Ελληνικό έκανε μία κίνηση έκπληξη. Ο Σάκης Ρουβάς έτρεξε στο stage των παρουσιαστών και χαιρέτησε από κοντά την Μαίρη Συνατσάκη και τον Χρήστο Μάστορα αποδεικνύοντας πως ξέρει να κάνει πάντα την ανατροπή σε κάθε του εμφάνιση.


tlife.gr