Σασμός: Ένα σοβαρό τροχαίο τους κλονίζει συθέμελα

Ο Σασμός συνεχίζεται στον Alpha με συγκλονιστικές εξελίξεις. Μετά τον θάνατο του Στεφανή, ο Μαθιός από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό της Βασιλικής για να της συμπαρασταθεί. Οι δυο τους ύστερα από χρόνια παραδίνονται ξανά στα συναισθήματά τους. και ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί.
Σασμός: Προσπαθεί να τους κρατήσει μακριά

Η Καλλιόπη είναι αποφασισμένη να κάνει ότι μπορεί προκειμένου να τους κρατήσει μακριά, καθώς φοβάται πως θα αρχίσουν να λέγονται πολλά. Μάλιστα, η Καλλιόπη βρίσκει τη Βασιλική και τη νουθετεί να αραιώσει ο Μαθιός τις επισκέψεις στο σπίτι της. Τα λόγια της επηρεάζουν την Βασιλική, η οποία σκέφτεται πως η γυναίκα έχει δίκιο. Έτσι, προσπαθεί να αποφύγει τον Μαθιό, ο οποίος όμως έχει έρθει πια πολύ κοντά με τον Νικηφόρο.
Σασμός: Τον βλέπει σαν δεύτερο πατέρα του

Ο Νικηφόρος εμπιστεύεται τον Μαθιό και τον βλέπει σαν δεύτερο πατέρα του. Ωστόσο, ο Μαθιός και η Βασιλική έρχονται σε σύγκρουση γι’ αυτό το θέμα. Ο καβγάς, όμως, ανάμεσά τους θα οδηγήσει σε ολέθρια αποτελέσματα. Λόγια σκληρά θα ειπωθούν και οι οι αλήθειες που πονάνε θα βγουν στην επιφάνεια.
Σασμός: Το τροχαίο τους κλονίζει συθέμελα

Ο Νικηφόρος έχει ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Βασιλική ενημερώνεται και σπεύδει στο πλευρό του, ενώ εκεί βρίσκεται ο Μαθιός. Η γυναίκα μαθαίνει πως ο νεαρός τράκαρε καθώς ο Μαθιός τού μάθαινε να οδηγεί. Αυτή η αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τις εύθραυστες ισορροπίες ανάμεσά τους. Η Βασιλική κατηγορεί ευθέως τον Μαθιό για ό,τι συνέβη στον γιο της, ενώ θεωρεί ότι τον οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια. Του ζητάει να μείνουν για ένα διάστημα μακριά ο ένας από τον άλλον.

zappit.gr