«Σε άθλια κατάσταση ο δρόμος Ναύπακτος – Θέρμο»

Αναλυτικά:

ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΕΡΜΟ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Η καλοκαιρινή περίοδος άρχισε και οι ελπίδες των επαγγελματιών του Θέρμου και της ευρύτερης περιοχής ότι θα επιβιώσουν και να κινηθεί κάποιος κόσμος προς την επαρχία, ώστε τώρα που άνοιξε η εστίαση θα μπορέσουν να ενισχυθούν λίγο οικονομικά και θα επιβιώσουν αναπτερώθηκαν. Όμως ο βασικός άξονας Ναύπακτος -Θέρμο που φέρνει αρκετούς επισκέπτες είναι σε άθλια κατάσταση

Συγκεκριμένα:

1.Στις βασικές στροφές που οδηγούν στα βουνά και πέρασαν τα μεγαθήρια των ανεμογεννητριών το οδόστρωμα έχει διαλυθεί και ο κίνδυνος ατυχήματος είναι άμεσος.

2.Διάσπαρτες βαθιές και επικίνδυνες λακκούβες σε όλη τη διαδρομή οδηγούν σε ατύχημα ή σπάσιμο του αυτοκινήτου. Μάλιστα σε ένα σημείο έχει καταστραφεί το ένα ρεύμα και επειδή είναι κοντά σε στροφή ο κίνδυνος της μετωπικής είναι άμεσος.

3. Το τμήμα του δρόμου από τα Δουνέικα (κατάστημα Μπούρδου) μέχρι τη γέφυρα του Μπανιά έχει σε 13 σημεία λακκούβες και κατεστραμμένο το οδόστρωμα.

Θα πρέπει άμεσα ο Δήμος Θέρμου να κάνει παρέμβαση την Περιφέρεια για την αποκατάσταση των επικίνδυνων βλαβών του δρόμου που λειτουργούν αποτρεπτικά για την προσέλκυση τουριστών και δυσφημίζουν τον τόπο μας.

Κώστας Φ. Μαραγιάννης
Δημοτικός σύμβουλος
Επικεφαλής Παράταξης της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Θέρμου